Date2

Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 03:48:36

rss

αναζήτηση

makripano

Πρωταθλήτριες τα κορίτσια του Γ. Σ. Κορωπίου στο Βόλει!Αλλάξτε μέγεθος

koritsia gskoropiou

Την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Τοπικής Κατηγορίας Γυναικών Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. και την επιστροφή τους στη Β΄ Εθνική πέτυχαν τα κορίτσια του τμήματος Βόλει του Γυμναστικού Συλλόγου Κορωπίου και μάλιστα μετά από πέντε αγωνιστικές περιόδους!

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος αποκτά μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς πως επρόκειτο για το πλέον ανταγωνιστικό τα τελευταία χρόνια πρωτάθλημα της κατηγορίας.

Με συνολική συγκομιδή 51 βαθμών και 17 νίκες σε 22 παιχνίδια η ομάδα κατέκτησε την κορυφή πανάξια μιας και στην πλειοψηφία των αγωνιστικών υποχρεώσεων διατηρήθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Μία αγωνιστική χρονιά η οποία ξεκίνησε στα τέλη Αυγούστου 2018 και ολοκληρώθηκε την 1η Απριλίου του 2019 με το αποτέλεσμα να είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Επειδή αυτή η επιτυχία μόνο τυχαία δεν ήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου οφείλει να ευχαριστήσει τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας.

Αρχής γενομένης από τον πρόεδρο Γιώργο Αλεξίου ο οποίος είναι δίπλα στην ομάδα, πρόθυμος πάντα να βοηθήσει σε δυσκολίες που μπορούν να προκύψουν σε διάφορους τομείς μέσα στη χρονιά, τον Team Manager, Διονύση Ζώη, την ψυχή του τμήματος, ο οποίος είναι πάντοτε παρών και έτοιμος να αντιμετωπίσει και να δώσει λύση σε όποιο πρόβλημα παρουσιάζεται αλλά και να διευθετήσει άμεσα τις όποιες εκκρεμότητες προκύπτουν.

Η φυσική και όχι μόνο παρουσία του κ. Ζώη είναι αυτή που εξελίσσει το τμήμα τα τελευταία χρόνια.

Στη συνέχεια το προπονητικό Stuff αποτελούμενο από τον Α’ προπονητή Δημήτρη Γιαμαλή και τον Β’ προπονητή Δημήτρη Ανδρικόπουλο.

Η έλευση του coach σηματοδότησε ένα νέο ξεκίνημα για το τμήμα Volleyball του συλλόγου με οργάνωση των Ακαδημιών και την επιτυχία της ανόδου του γυναικείου τμήματος στη Β΄ Εθνική.

Τους φυσικοθεραπευτές κ.κ. Κωνσταντίνο Λεβαντή, Σωκράτη Ηλιάδη και Φωτεινή Βαγγελή οι οποίοι καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς στάθηκαν δίπλα στις αθλήτριες και μπόρεσαν στα σοβαρά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν να παρέχουν υψηλότατες υπηρεσίες περίθαλψης και ταχείας αποκατάστασης.

Τις πρωταγωνίστριες αθλήτριες: Μαρία Φούτζηλα, Δέσποινα Ρόκκου, Παναγιώτα Ζήση, Κατερίνα Πολύζου, Αννα Λάζαρη, Δώρα Αγγελή, Ελένη Μπασιαδάκη, Σοφία Δαρεμά, Κατερίνα Τράκα, Γεωργία Μπορονικόλα, Στέλλα Μπασιαδάκη, Σοφία Αποστόλου, Ευάννα Μπαγλατζή, Θάλεια Νομικού και Αλεξία Στάθη.

Αν και η ομάδα παρουσιάστηκε με πλήρη σύνθεση σε μόλις τρία από τα 22 παιχνίδια (1η,2η και 22η αγωνιστική) κατάφεραν να αγωνίζονται η μία για την άλλη και όλες για το καλό της ομάδας.

Τους χορηγούς του τμήματος Volleyball οι οποίοι υπό δύσκολες οικονομικά συγκυρίες πίστεψαν και στήριξαν την προσπάθεια. Τη δημοτική αρχή για τη στήριξη στο τμήμα του Volleyball με την παροχή των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Την πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμητρα Μιχαιρίνα για την άδεια χρήσης του Κλειστού Γυμναστηρίου του 1ου Γυμνασίου, για προπονήσεις και αγώνες Volleyball και τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ «Σφηττός» Αντώνη Κορωνιά για την άδεια χρήσης του Κλειστού Γυμναστηρίου «Γ.Σ. Παπασιδέρης» και του Δημοτικού Γυμναστηρίου στο οποίο εκγυμναζόταν η ομάδα.

Θερμές ευχαριστίες όμως απηύθυνε το διοικητικό συμβούλιο και σε όλα αυτά τα παιδιά που έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια που καταβάλλεται τα τελευταία χρόνια και συμμετέχουν σε προπονήσεις και αγώνες του συλλόγου στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα αλλά και ακολουθούν την ομάδα στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια.

Η αγωνιστική χρονιά θα ολοκληρωθεί τις προσεχείς ημέρες με την απονομή Κυπέλλου Πρωταθλήτριας Ομάδας από την ΕΣΠΑΑΑ και τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης.

Σχόλια