Date2

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 07:49:22

rss

αναζήτηση

makripano

Έρημες οι κεντρικές οδικές αρτηρίες της Ανατολικής Αττικής (Βίντεο & φωτός)



Αλλάξτε μέγεθος

ao1

Εξαιρετικά μειωμένη είναι η κίνηση στο σύνολο των οδικών αρτηριών της Ανατολικής Αττικής αφού η έναρξη του δεύτερου απαγορευτικού αφαίρεσε τη δυνατότητα κυκλοφορίας και στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Η Αττική Οδός αλλά και άλλες αρτηρίες όπως η λεωφόρος Λαυρίου που αποτελεί συνέχεια της παρουσιάζουν εικόνα έρημων δρόμων.

Υπό κανονικές συνθήκες οι οδοί αυτοί συγκεντρώνουν μεγάλη κίνηση και στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου αφού πλήθος κατοίκων της Αττικής κινούνται με τα νοτιοανατολικά συνδυάζοντας μια εκδρομή λίγων ωρών με καλό φαγητό στις ταβέρνες από τα Καλύβια έως και το Λαύριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη διάρκεια του πρώτου απαγορευτικού η μείωση της κυκλοφορίας στην Αττική Οδό έφτασε το 70% προκαλώντας προβληματισμό στους διαχειριστές της.

Αμέσως μετά τη λήξη των απαγορεύσεων η κυκλοφορία αυξήθηκε κατακόρυφα ενώ όλα δείχνουν ότι από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου οπότε και ξεκίνησε το δεύτερο κύμα απαγορεύσεων και με δεδομένο ότι μπαίνουμε στον χειμώνα, ίσως η κυκλοφορία μειωθεί ακόμη περισσότερο.

Στη μείωση συμβάλλει και το γεγονός ότι δεν υπάρχει κινητικότητα προς και από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Οι φωτογραφίες και το βίντεο που παρουσιάζει το notioanatolika.gr, τόσο της Αττικής Οδού όσο και της λεωφόρου Λαυρίου είναι ενδεικτικές της... ερημιάς που επικρατεί σε αυτές τις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αττικής.

ao2

ao3

ao4

 

Διαβάστε επίσης: 2ο απαγορευτικό: Αποκαρδιωτική εικόνα ερημιάς στα Καλύβια που έσφυζαν από ζωή (Βίντεο)

Η Παιανία και το Κορωπί στο 2ο απαγορευτικό για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού (Βίντεο και φωτός)

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

 

Σχόλια