Date2

Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2025 04:04:26

rss

αναζήτηση

makripano

Αττικό Πάρκο - Aquapolis στα Σπάτα: Το θέμα επιχειρηματικού ήθους και το ξενοδοχείο 4 αστέρων



Αλλάξτε μέγεθος

adrenaline zone aquapolis

Κινητικότητα στα Σπάτα και στο πολύ γνωστό Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, το οποίο επεκτείνεται με συμπληρωματικές θεαματικές δραστηριότητες, ενώ προβλέπεται και η δημιουργία ξενοδοχείου.

Πρόκειται για ένα σχέδιο του ιδρυτή του, Ζαν – Ζακ Λεσουέρ, που είχε γίνει γνωστό προ κορωνοϊού, ωστόσο πήγε π0ίσω λόγω της πανδημίας και τώρα δρομολογείται σταδιακά.

Ήδη δίπλα στο πάρκο λειτουργεί από τις αρχές Ιουνίου το νέο υδάτινο πάρκο με τις νεροτσουλήθρες, όπου, παρεμπιπτόντως, οι τιμές για τους γονείς – συνοδούς είναι ακριβότερες, στα 20 ευρώ, απ’ ό,τι για τα μικρά παιδιά που είναι στα 16 ευρώ, με τη δικαιολογία ότι οι γονείς μετρούν κι αυτοί στη χωρητικότητα του πάρκου και επομένως αν πλήρωναν λιγότερο μόνο για την είσοδό τους, θα στερούσαν έσοδα από το waterpark (κι εδώ βέβαια τίθεται θέμα επιχειρηματικού ήθους).

Στην ίδια περιοχή σχεδιάζεται και ξενοδοχείο με πολύ πρόσφατη την έγκριση από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων για «την επιχορήγηση επενδυτικού σχεδίου για ξενοδοχειακή μονάδα 4 αστέρων στην περιοχή του Επιχειρηματικού Πάρκου Γιαλού – Αγ. Δημητρίου – Πύργου Σπάτων που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου 4 αστέρων, δυναμικότητας 58 δωματίων των 124 κλινών», συνολικού κόστους 4,7 εκατομμυρίων ευρώ.

Εφημερίδα Realnews

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

Σχόλια