Date2

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 06:18:28

rss

αναζήτηση

makripano

Σαφές δείγμα υπευθυνότητας: Οι πολίτες του Κορωπίου μετείχαν μαζικά στα rapid tests του ΕΟΔΥ (Φωτός & Βίντεο)



Αλλάξτε μέγεθος

rt1 censored

Με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού πολιτών, δείγμα της υπευθυνότητας που διακρίνει τη συντριπτική πλειονότητα των Κορωπιωτών απέναντι στην πανδημία Covid-19, ξεκίνησε στις 10 το πρωί της Πέμπτης η διενέργεια rapid test στην κεντρική πλατεία του Κορωπίου.

Παρά το γεγονός ότι η πρώτη ώρα σημαδεύτηκε από βροχή αρκετοί ήταν οι ανδρες και γυναίκες που έσπευσαν για να υποβληθούν στο τεστ μέσα από τα αυτοκίνητά τους.

Υπολογίζεται ότι μόνο την πρώτη ώρα περισσότερα από 50 άτιμα υποβλήθηκαν ενώ το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προχωρούσε στις λήψεις των δειγμάτων αλλά και των προσωπικών στοιχείων με ιδιαίτερη ευσυνειδησία και αρκετά γρήγορα.

Σημαντικό ρόλο έπαιξαν τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κρωπίας τα οποία ρύθμιζαν την κυκλοφορία και έτσι δεν παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα στην κίνηση των οχημάτων επί της Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Παρόντες στην όλη διαδικασία τόσο ο δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης όσο και ο αντιδήμαρχος, Σπύρος Κόλλιας στην επιμονή του οποίου οφείλεται η πραγματοποίηση των τεστ.

Στο σημείο βρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι οικονομικών, Ανδρέας Ντούνης και Πολιτικής Προστασίας, Θοδωρής Γρίβας.

Σημειώνεται ότι οι κ.κ. Κιούσης, Κόλλιας και Ντούνης υποβλήθηκαν σε τεστ το οποίο ήταν αρνητικό αφού το αποτέλεσμα έβγαινε σε μόλις μισή ώρα.

Δείτε στο βίντεο του notioanatolika.gr τί δήλωσαν σχετικά τόσο ο δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης όσο και ο αντιδήμαρχος, Σπύρος Κόλλιας:

Δείτε φωτογραφίες από τη διενέργεια των rapid tests στην κεντρική πλατεία του Κορωπίου:

rt1

rt3

rt4

rt5

rt6

rt7

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

 

Σχόλια