Date2

Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024 06:36:48

rss

αναζήτηση

makripano

Δασκαλειό Κερατέας: Αναστάτωση για την ανέφικτη εφαρμογή του Κανονισμού Πυροπροστασίας Ακινήτων (Συνέντευξη)



Αλλάξτε μέγεθος

daskaleio anastatosi

Την έντονη ανησυχία του ίδιου και των συνοικιστών του για το ομιχλώδες τοπίο που έχει δημιουργήσει η υποχρέωση εφαρμογής του Κανονισμού Πυροπροστασίας Ακινήτων έως τις 26 Απριλίου, εξέφρασε σε συνέντευξή του στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό planetwebradio.gr, ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Δασκαλειού, Αχιλλέας Μπογδανίδης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Εντός Λεκανοπεδίου» και στον Κώστα Τσαπάκη, ο κ. Μπογδανίδης αναφέρθηκε στα σοβαρά ζητήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι ιδιοκτήτες των 600 περίπου σπιτιών του Δασκαλειού, το οποίο μάλιστα βρίσκεται στις παρυφές του Εθνικού Δρυμού Σουνίου.

Σημείωσε δε πώς 17 ημέρες πριν από τη λήξη της σχετικής προθεσμίας κανείς δεν είναι σε θέση να απαντήσει σε σοβαρότατες απορίες που γεννώνται ενώ επίσης κανείς δεν γνωρίζει ποιοι είναι οι αρμόδιοι τεχνικοί επιστήμονες που μπορούν να συμβάλλουν στη σύνταξη των αναγκαίων σχετικών που ορίζει ο Κανονισμός.

Επιπροσθέτως ο κ. Μπογδανίδης έκανε σαφές ότι το κόστος που απαιτείται για την ένταξη μιας ιδιοκτησίας στον Κανονισμό είναι δυσθεώρητο χωρίς όμως να είναι σε θέση να το προσδιορίσει.

«Εάν τουλάχιστον γνωρίζαμε ποιοι είναι οι αρμόδιοι τεχνικοί επιστήμονες, θα προσφεύγαμε σε αυτούς ως εξωραϊστικός σύλλογος οπότε θα πετυχαίναμε καλύτερες τιμές» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπογδανίδης.

Διαβάστε επίσης σχετικά: Το θέατρο του παραλόγου με… τίτλο «Κανονισμός Πυροπροστασίας Ακινήτων» (Συνέντευξη)

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε στον ο πρόεδρος του εξωραϊστικού Συλλόγου Δασκαλειού, Αχιλλέας Μπογδανίδης:

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

Σχόλια