Date2

Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 2025 10:12:54

rss

αναζήτηση

makripano

Την Κυριακή ο 22ος αγώνας δρόμου «Μανωλοπούλεια» στην Παλλήνη



Αλλάξτε μέγεθος

manolo

Η δημοτική αρχή της Παλλήνης διοργανώνει την Κυριακή τον 22ο αγώνα δρόμου σε ανώμαλο έδαφος στη μνήμη του Αθανασίου και του Βασιλείου Μανωλόπουλου.

Οι αθλητές θα εκκινήσουν από την πλατεία Μακεδονίας στις 10. Τα αγωνίσματα που θα διεξαχθούν είναι 600 μέτρα μίνι, 1000μ. παμπαίδων – παγκορασίδων Β', 1000μ. παμπαίδων – παγκορασίδων Α', 2000μ. παίδων – κορασίδων, 4.000μ. εφήβων – νεανίδων, 4.000μ. γυναικών, 6.000μ. ανδρών – βετεράνων.


Οι δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών και των αθλητριών θα γίνονται δεκτές 45 με 60 λεπτά πριν από κάθε αγώνισμα με αυτοπρόσωπη παρουσία στη γραμματεία των αγώνων επιδεικνύοντας το δελτίο αθλητικής ταυτότητας.
Οι διοργανωτές θα απονείμουν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους όσοι τερματίσουν.

Με τη φροντίδα και την ευθύνη των συλλόγων οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες. Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών και αθλητριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους.

Σχόλια