Date2

Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 10:21:59

rss

αναζήτηση

makripano

Μάριος Μάνιος: Σταρ από κούνια και γέννημα θρέμα Ραφηνιώτης! (ΦΩΤΟ και VIDEO)



Αλλάξτε μέγεθος

marios manios4

Ο 12χρονος Μάριος είναι το αστέρι της Ραφήνας, που πρωταγωνιστεί σε σίραλ, βίντεο κλιπ και διαφημίσεις.

Το πρόσωπό του είναι οικείο, αφού έχει παίξει σε τηλεοπτικές σειρές, σε βίντεο κλιπ, έχει κάνει φωτογραφίσεις και πρωταγωνιστεί σε πολύ γνωστή διαφήμιση του ΟΠΑΠ. Το βιογραφικό του γέμισε ήδη από δουλειές. Αλήθεια τι άλλο να κάνει ένα παιδί στην ηλικία των 12 χρόνων;

Από μικρός ο Μάριος φαινόταν ότι «το 'χει». Τα συνδύαζε όλα σχεδόν. Καλή εμφάνιση, ευκολία στην αποστήθιση κειμένων, ωραίο παρουσιαστικό και σίγουρα πολύ ταλέντο! Δεν δυσκολεύτηκαν πολύ να καταλάβουν όλοι στον περίγυρό του ότι ο τζούνιορ, έχει κάτι που λάμπει! 

Σύμφωνα με το irafina.gr, οι πρώτοι που αντιλήφθηκαν το ταλέντο του ήταν οι γονείς του. Η μαμά του, η κυρία Μαίρη Μανιού αρχικά δεν ήθελε να μπλέξει με αυτές τις… ιστορίες, όπως τις αποκαλεί, γιατί ήθελε ο Μάριος να είναι απερίσπαστος στα διαβάσματα του σχολείου. Έλα όμως που ο βήχας και το… ταλέντο δεν κρύβονται! Έτσι υπέκυψε στις πιέσεις όλων που έλεγαν πως ο Μάριος έπρεπε να δοκιμάσει την τύχη του σ αυτό που «το 'χει» όπως λέγαμε παραπάνω, κι έτσι άρχισε η καριέρα του Μάριου να παίρνει τον δρόμο της…

Όλα ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 2011 όταν ο 8χρονος τότε Μάριος συνοδεία της μαμάς εννοείται αφήνει τα στοιχεία του και φωτογραφίες του, στο πρακτορείο του κ. Τσαμουρά Saga Models για μια μελλοντική συνεργασία στο χώρο της τηλεόρασης.

Η πρόταση δεν άργησε να έρθει. Ένα μήνα μόλις μετά (Σεπτέμβριος του 2011), κάνει με επιτυχία το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στο σήριαλ του Mega Channel «Κλεμμένα Όνειρα» στο ρόλο του «Σκνίπα». Παράλληλα φωτογραφίζεται σε γνωστό περιοδικό, με επιτραπέζιο παιχνίδι του Mc Queen που κυκλοφόρησε στη Ρωσία.

Οι προτάσεις διαδέχονται η μία την άλλη μια και ο Μάριος σε όποια δουλειά συμμετέχει όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια.

Πρωταγωνιστεί λοιπόν σε διαφημίσεις του ΟΠΑΠ που παίζονταν πριν ξεκινήσουν οι αγώνες, συμμετέχει σε ένα επεισόδιο στο "Σπίτι της Έμμας" αλλά και στο "Με τα παντελόνια κάτω". Ακολουθεί η εμφάνισή του στο video clip του Γιώργου Σαμπάνη "Μη μιλάς", όπου κάνει και πάλι μεγάλη εντύπωση η άνεση που έχει στον φακό και το πόσο εύκολα μαθαίνει τους ρόλους του, κερδίζοντας έτσι την συμπάθεια και των καταξιωμένων ηθοποιών και καλλιτεχνών.

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο όμως τον είδαμε και στο σχολείο του, στην γνωστή θεατρική παράσταση «Πήτερ Παν». Κι εκεί μαθαίνει τα λόγια πολύ ευχάριστα και σε εύλογο χρόνο. Αυτό το κάνει μοναδικά. Τελευταία έπαιξε σε πολλά επεισόδια το ρόλο του «Αχιλλέα», στην σειρά του STAR Channel «Όρκος σιωπής».

marios manios1

Άγνωστες πτυχές του μικρού πρωταγωνιστή:

  • Του αρέσει να βλέπει ελληνικές σειρές στην τηλεόραση, όπως το "Ταμάμ", το "Κάτω Παρτάλι", το "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" και σε επαναλήψεις το "Ευτυχισμένοι μαζί".
  • Οι αγαπημένοι του ηθοποιοί είναι οι: Πέτρος Φιλιππίδης, Γιάννης Μπέζος, Κώστας Βουτσάς, Jim Carey, Will Smith, Brad Pitt, Antonio Banderas.
  • Του αρέσει να διαβάζει ρόλους χωρίς να αφήνει πίσω τα μαθήματα του. Στα γυρίσματα είναι… τζιμάνι όπως χαρακτηριστικά αποκάλεσε τον Μάριο ο τηλεοπτικός του "πατέρας" στον "Όρκο σιωπής", όταν εκείνος συνάντησε τη μητέρα του, την κ. Μαίρη στα τηλεοπτικά πλατό.
  • Στο σχολείο οι συμμαθητές του τον λατρεύουν, του ζητούν αυτόγραφα, τον αγαπούν, και τον φωνάζουν κάθε φορά με το όνομα του ρόλου που παίζει. Η δασκάλα του η κ. Νάνσυ τον ενθαρρύνει να ακολουθήσει τη δραματική σχολή,για να έχει τα απαραίτητα εφόδια ενός πετυχημένου πρωταγωνιστή και αυριανού θιασάρχη.
  • Η μητέρα του τον συμβουλεύει να κάνει πάντα αυτό που αγαπά, να τελειώσει το σχολείο περνώντας σε ανώτατη σχολή.

Σχόλια