Date2

Σάββατο, 4 Μαΐου 2024 21:33:19

rss

αναζήτηση

makripano

Δήμαρχοι ζητούν συμβουλές από τον Δήμο Σαρωνικού για το Γραφείο Εξεύρεσης Πόρων (Συνέντευξη)



Αλλάξτε μέγεθος

saronikos eke

Παράδειγμα προς μίμηση για το σύνολο των ΟΤΑ όχι μόνο της Αττικής αλλά ολόκληρης της χώρας αποτελεί η σύσταση του Γραφείου Εξεύρεσης Πόρων από τον Δήμο Σαρωνικού.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι οι δήμαρχοι οι οποίοι επικοινώνησαν με τον ομόλογό τους του Σαρωνικού, Δημήτρη Παπαχρήστου ζητώντας του την τεχνογνωσία για να ιδρύσουν και αυτοί ανάλογα γραφεία.

Μιλώντας στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό planetwebradio.gr και στην εκπομπή «Εντός Λεκανοπεδίου» με τον Κώστα Τσαπάκη, ο κ. Παπαχρήστου εξήγησε τον τρόπο λειτουργίας του συγκεκριμένου Γραφείου και τη σχέση του με τις εταιρείες και έχουν δράσεις προσφοράς και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Συμπλήρωσε δε ότι το Γραφείο Εξεύρεσης Πόρων έχει ήδη ετοιμάσει πακέτα για κάθε επιχείρηση η οποία ενδιαφέρεται να προσφέρει προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Παράλληλα ο δήμαρχος Σαρωνικού αναφέρθηκε στον απολογισμό των πρώτων 100 ημερών της δημοτικής αρχής που θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου (27/4/2024) στο αμφιθέατρο του δημαρχείου στα Καλύβια.

Υπογράμμισε ότι ήδη έχουν γίνει πολλά πράγματα ενώ θα συνεχίσει ο ίδιος και οι συνεργάτες του να εργάζονται με την ίδια ζέση επισημαίνοντας ότι κάθε εξάμηνο θα γίνεται απολογισμός για να βλέπουν και οι πολίτες τί έχει επιτευχθεί.

Ακούστε παρακάτω τη συνέντευξη που παραχώρησε στον planetwebradio.gr ο δήμαρχος Σαρωνικού, Δημήτρης Παπαχρήστου:

 

100meres

Σχόλια