Date2

Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 20:25:54

rss

αναζήτηση

makripano

Βούλα: Εντοπίστηκε ο γιος της δολοφονηθείσας εκπαιδευτικού



Αλλάξτε μέγεθος

fonos boula korithia

Σε κατάσταση σοκ και σε άθλιες συνθήκες εντοπίστηκε σε χωριό της ορεινής Κορινθίας ο 24χρονος γιος της άγρια δολοφονηθείσας εκπαιδευτικού στη Βούλα.


Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του μετά από κλήση που δέχθηκε από κατοίκους του χωριού Στιμάγκα. Νωρίτερα είχαν δει έναν νέο να περιφέρεται με σχισμένα ρούχα και ξυπόλητος.

Από την πρώτη στιγμή άνθρωπος – κλειδί θεωρήθηκε από την αστυνομία ο ένας από τους δύο γιους της άτυχης γυναίκας, 24 ετών, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή, ενώ κατά το παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Σύμφωνα με μαρτυρία γειτόνων που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, ο 24χρονος εθεάθη να βγαίνει αναστατωμένος από τη μεζονέτα, στη Βούλα, το απόγευμα του Σαββάτου, να μπαίνει στο αυτοκίνητό του και να απομακρύνεται με ταχύτητα.

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της φρικιαστικής υπόθεσης, εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητο του 24χρονου σε ερημική περιοχή της Νεμέας (στην ευρύτερη περιοχή του χωριού Δάφνη) και βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες με τη βοήθεια ελικοπτέρου και τη συμμετοχή ανδρών της αστυνομίας και της ΕΜΑΚ, καθώς υπάρχει ο φόβος ότι ο νεαρός άνδρας θα επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Επειδή αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και δεν είναι σε θέση να πει το παραμικρό για την ταυτότητά του, οι αστυνομικοί προσπαθούν να προχωρήσουν σε ταυτοποίηση και, αν πραγματικά αποδειχτεί ότι είναι ο γιος της δολοφονημένης εκπαιδευτικού, θα μεταφερθεί στην Αθήνα από το ΑΤ Βραχατίου όπου κρατείται, στα κεντρικά της Ασφάλειας, για να δώσει κατάθεση.

Σχόλια