Η Εναλλακτική Δράση θα καθαρίσει το δάσος στο Καστράκι Βούλας
- Δημιουργηθηκε στις Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015 08:26

Με αφορμή της Παγκόσμιας Ημέρας των Δασών η Εναλλακτική Δράση προγραμματίζει, εθελοντικό καθαρισμό του δάσους και του μονοπατιού που οδηγεί στην Ακρόπολη του Αρχαίου Δήμου Αλών Αιξονίδων, που βρίσκεται στο λόφο Καστράκι στη Βούλα.
Παράλληλα θα γίνει και ξενάγηση στην Ακρόπολη. Σύμφωνα με το mesogianews.gr, διοργανώνεται συνάντηση την Κυριακή 22 Μαρτίου, 10.30π.μ στην κεντρική πλατεία της Βούλας, στο παρκινγκ μπροστά στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννου.
Την εκδήλωση στηρίζουν ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Βούλας, ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος “Ώρα για Δράση” και το Σωματείο Υπαλλήλων του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.
Υπεύθυνη για την εκδήλωση είναι η Ελισάβετ Δεμίρη, συντονίστρια της ομάδας περιβάλλοντος της Εναλλακτικής Δράσης.
Σχόλια
