Date2

Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 19:09:40

rss

αναζήτηση

makripano

Παλλήνη: Τον έπιασε από τα γεννητικά όργανα και τον… λήστεψε!



Αλλάξτε μέγεθος

pallini genorgana

Κερδίστε ένα αντίτυπο του βιβλίου 
«Τα μυστικά του Ηλιοβασιλέματος»
με προσωπική αφιέρωση του συγγραφέα του Αντώνη Γάκη δείτε εδώ

Όταν ο 88χρονος γέροντας είδε ένα μαύρο αυτοκίνητο να σταματά μπροστά του, ενώ αυτός βρισκόταν έξω από το σπίτι του, δεν μπορούσε με τίποτε να φανταστεί τι θα του συνέβαινε!

Ήταν 12 το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου όταν ο γέροντας βγήκε για μια βόλτα από το σπίτι του σε κεντρικό δρόμο της Παλλήνης.

Εκείνη τη στιγμή ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας με συνοδηγό μια γυναίκα και ένα μικρό παιδί στο πίσω κάθισμα σταμάτησε μπροστά του.

Από τη θέση του συνοδηγού κατέβηκε η γυναίκα και κατευθύνθηκε προς τον 88χρονο. Με μια αστραπιαία κίνηση αυτή του έπιασε με δύναμη τα γεννητικά όργανα με αποτέλεσμα ο γέροντας να σφαδάξει από τον πόνο.

Κυριολεκτικά διπλώθηκε στα δύο ο άνθρωπος με αποτέλεσμα να του πέσει από την τσέπη του το πορτοφόλι του το οποίο η γυναίκα άρπαξε και τρέχοντας μπήκε στο αυτοκίνητο το οποίο εξαφανίστηκε σε δευτερόλεπτα με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr από αστυνομικές πηγές, η γυναίκα ήταν μελαχρινή με μαύρα μαλλιά, μαυροντυμένη και τα χαρακτηριστικά της παρέπεμπαν σε Ρομά.

Σχόλια