Date2

Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 23:13:25

rss

αναζήτηση

makripano

Συνελήφθη 50χρονος οδηγός που φέρεται να έχει εμπλακεί στο θανατηφόρο τροχαίο με το βυτιοφόρο στο Κορωπί!



Αλλάξτε μέγεθος

sillipsi troxaio

Αποτελεσματική αποδείχθηκε η έρευνα της αστυνομίας σχετικά με την εμπλοκή ή όχι και άλλου οδηγού στο τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής (17/5), στη λεωφόρο Κορωπίου – Μαρκοπούλου και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ατόμων και τον τραυματισμό ενός ακόμη!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός που φέρεται να εμπλέκεται στο δυστύχημα είναι 50 ετών, Έλληνας με ολλανδικό διαβατήριο και εργάζεται σε εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων.

Οι ίδιες πληροφορίες, οι οποίες προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα, αναφέρουν ότι είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και είχε ήδη προσπεράσει 4 αυτοκίνητα ενώ με την επικίνδυνη οδήγησή του οδήγησε στο δυστύχημα από το οποίο μάλιστα θα μπορούσε να προκληθεί τεράστια καταστροφή δεδομένου ότι το βυτιοφόρο μετέφερε περισσότερους από 40 τόνους βενζίνης!

Μετά το τροχαίο, ο 50χρονος επέστρεψε στον τόπο και ρωτούσε αυτόπτες μάρτυρες: «Ήμουν πιο πίσω και ήθελα να κάνω προσπέραση, αλλά τελικά δεν έκανα. Είδατε τι έγινε, πώς έγινε;».

Αρχικά αρνήθηκε στους αστυνομικούς την οποιαδήποτε εμπλοκή του, όμως όταν αυτοί του παρουσίασαν στοιχεία αναγκάστηκε να το παραδεχθεί.

Σημειώνεται ότι για την αναπαράσταση του δυστυχήματος η Τροχαία χρησιμοποίησε μέχρι και drone τα οποία πετούσαν στο ύψος των ματιών των οδηγών και αποτύπωναν την εικόνα, ενώ αστυνομικοί συνέλεξαν στοιχεία των αυτοκινήτων που πέρασαν από το σημείο, από τις κάμερες που βρίσκονται σε όλο το μήκος της λεωφόρου!

Σε βάρος του 50χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Διαβάστε σχετικά: Πώς αποσοβήθηκε ένα νέο «Μάτι» στο Κορωπί εξαιτίας της άμεσης κινητοποίησης δήμου, Πυροσβεστικής και ΕΛ.ΑΣ.!

Τραγωδία στην λεωφόρο Κορωπίου – Μαρκοπούλου με δύο νεκρούς! (Φωτός)

Σχόλια