Date2

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 23:27:52

rss

αναζήτηση

makripano

Νέα Μάκρη: Το… βαποράκι ναρκωτικών που έκλεβε και ξύλα!



Αλλάξτε μέγεθος

elies amigdalies

Το θράσος του πρόδωσε έναν έμπορο ναρκωτικών στην περιοχή της Ανατολής της Νέας Μάκρης!

To 45χρονο «βαποράκι», σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr, είχε πάει όχι μία αλλά τρεις φορές τις τελευταίες ημέρες και είχε κόψει ξύλα από αμυγδαλιές και ελιές και τα είχε πάρει.

Όμως άφησε στο σημείο το καρότσι που τα μετέφερε. Με περισσή θρασύτητα ξαναπήγε στο σημείο όπου βρήκε τους ιδιοκτήτες της έκτασης και τους ζήτησε το καρότσι του.

Οι άνθρωποι όταν κατάλαβαν ότι αυτός ήταν ο δράστης της καταστροφής των δένδρων του φιλονίκησαν μαζί του και σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια.

Ο δράστης το έβαλε στα πόδια όμως παράτησε εκεί μια τσάντα την οποία άνοιξαν τα θύματα και διαπίστωσαν ότι μέσα σε αυτήν υπήρχε μεγάλη ποσότητα χασίς.

Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο και πήρε την τσάντα με το χασίς ενώ παράλληλα αστυνομικοί προχώρησαν και σε έρευνα στο σπίτι του θρασύτατου κλέφτη και έμπορου ναρκωτικών.

Εκεί βρέθηκαν διαφόρων ειδών όπλα ενώ στην τσάντα όπως αποδείχθηκε υπήρχαν όντως 350 γραμμάρια χασίς σε ένα γυάλινο κουτί!

Όπως είναι φυσικό ο έμπορος και… παράνομος ξυλοκόπος συνελήφθη με κατηγορίας για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και όπλων και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη για τα περαιτέρω!

Σχόλια