Date2

Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024 13:19:46

rss

αναζήτηση

makripano

Απίστευτος Ψινάκης: Το… αγγούρι της γραφειοκρατίας και το… χαρτί τουαλέτας! (Video)



Αλλάξτε μέγεθος

psinakis agouri

Ο Ηλίας Ψινάκης, ο δήμαρχος Μαραθώνα, καταφέρνει σε κάθε ομιλία του να κάνει αίσθηση.

Το ίδιο έπραξε και κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στην ημερίδα της ΠΕΔΑ και της Περιφέρειας Αττικής για την ανάπτυξη στην ανατολική Αττική η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο αμφιθέατρο του Δήμου Μαρκοπούλου.

Εντυπωσιάζοντας αρχικά με το γεγονός ότι γύρισε την πλάτη στους συναδέλφους του δημάρχους – «εσείς τα ξέρετε αυτά που θα πω» - απευθύνθηκε στα «παιδιά από κάτω» που ήταν κάποιοι αυτοδιοικητικοί και κάποιοι δημοσιογράφοι.

Μίλησε λοιπόν ο δήμαρχος Μαραθώνα για το… τρυπάκι που μπήκε με την ενασχόλησή του με τα αυτοδιοικητικά δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αυτοδιοίκηση με τη γραφειοκρατία.

Με έναν ιδιαίτερα ευρηματικό τρόπο εξήγησε τα προσκόμματα που φέρνει η γραφειοκρατία και στα πιο απλά ζητήματα ενός δήμου όπως είναι η προμήθεια χαρτιού υγείας.

Παράλληλα έκανε σαφές ότι οι δήμαρχοι πρέπει να βρουν άλλους τρόπους να σταθούν δίπλα στους πολίτες αφού «το κράτος δεν μπορεί να βοηθήσει» και έφερε ως… παράδειγμα τον εαυτό του που χρησιμοποιεί το brandname του Μαραθώνα.

Παράλληλα απένειμε τα εύσημα για τη συνεργασία που μέχρι στιγμής έχει με τα… παιδιά (εννοώντας τους υπόλοιπους δημάρχους της ανατολικής Αττικής αλλά και την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου και τον αντιπεριφερειάρχη Πέτρο Φιλίππου οι οποίοι «αμέσως σκίστηκαν να με βοηθήσουν».

Παρακολουθείστε στο βίντεο του notioanatolika.gr που ακολουθεί το σημείο της ομιλίας του Ηλ. Ψινάκη που έκανε όλους να γελάσουν αλλά και να… χαμογελάσουν πικρά για την αλήθειά της:

 

Σχόλια