Date2

Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2025 09:32:10

rss

αναζήτηση

makripano

Μάκης Βορίδης: Στη λογική του… και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ



Αλλάξτε μέγεθος

vortogarg

Η δοκιμασία που διέρχεται ο βουλευτής Ανατ. Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης εξαιτίας της εμπλοκής του ονόματός του στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, τον έχει αναγκάσει να αναζητήσει σωσίβιο πολιτικής επιβίωσης στην εκλογική περιφέρειά του.

Αυτός είναι και ο λόγος που το τελευταίο χρονικό διάστημα πυκνώνει τις επισκέψεις του σε περιοχές της Ανατολικής Αττικής ενώ παράλληλα επιδιώκει να αποκομίσει οφέλη και με την εμπλοκή του στις επερχόμενες εκλογές της ΔΕΕΠ.

Έτσι σε λιγότερο από 24 ώρες φωτογραφήθηκε και με τους δύο υποψηφίους προέδρους της ΔΕΕΠ, Κώστα Τογρίδη και Μιχάλη Αργυρούδη, οι οποίοι μάλιστα έσπευσαν να του απονείμουν τα εύσημα για τη συνολική πολιτική παρουσία του παρά τις τελευταίες αγροτοπολιτικές εξελίξεις.

Ο κ. Τογρίδης στο κείμενο της φωτογραφίας που ανάρτησε, στις 21 Οκτωβρίου, σημείωσε: ««Είχα τη χαρά και την τιμή να συναντηθώ με τον Υπουργό μας και διαχρονικό στυλοβάτη της Παράταξής μας, Μάκη Βορίδη. Μιλήσαμε για τις προκλήσεις αλλά και τις ευκαιρίες που έχουμε μπροστά μας στη Νέα Δημοκρατία, τόσο σε κομματικό επίπεδο όσο και στην κοινωνία. Ανταλλάξαμε απόψεις για τον ρόλο που οφείλει να έχει η ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής: ενωτικός, δημιουργικός και αποτελεσματικός κοντά στα μέλη, κοντά στους πολίτες. Η εμπειρία και η καθαρή ματιά του Μάκη Βορίδη είναι πάντα πολύτιμη. Προχωράμε με ενότητα, συνέπεια και πίστη στις αξίες της Παράταξής μας».

Από την πλευρά του ο κ. Αργυρούδης στις 22 Οκτωβρίου ανέφερε: «Είχα μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με έναν άνθρωπο που γνωρίζει όσο λίγοι τι σημαίνει οργάνωση, σταθερότητα και πίστη στις αρχές της παράταξης. Οι κουβέντες μαζί του είναι πάντα πηγή σκέψης και έμπνευσης για όσους πιστεύουμε στη συνέχεια και στη σοβαρή δουλειά. Προχωράμε!!».

Και βέβαια οι δύο υποψήφιοι ορθώς πράττουν και επιδιώκουν επαφές με το σύνολο των στελεχών κάθε διαμετρήματος ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της 23ης Νοεμβρίου.

Το ερώτημα όμως για τον κ. Βορίδη παραμένει: Θεωρεί άραγε ότι οι κοινές φωτογραφίσεις αυτού του είδους μπορούν να λειτουργήσουν ως κολυμπήθρες των Σιλωάμ;

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

 

Σχόλια