Date2

Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 00:47:47

rss

αναζήτηση

makripano

Η άγνωστη αλλά δυνατή φιλία του Νικ (Καλάθη) με τον Γιάννη (Σμέρο)!



Αλλάξτε μέγεθος

smeros kalathis

Γνωρίστηκαν πριν από τέσσερα, περίπου. χρόνια σε μια προπόνηση της ομάδας της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Νικ ίδρωνε στο παρκέ για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και ο Γιάννης τον παρακολουθούσε με ενδιαφέρον αφού γνωρίζει αρκετά μυστικά του μπάσκετ δεδομένου ότι έπαιζε από μικρός και είναι το αγαπημένο του άθλημα.

Κουβέντα στην κουβέντα τα βρήκαν και από τότε τους ενώνει μια ειλικρινής και δυνατή φιλία. Μάλιστα ο Γιάννης Σμέρος ως αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής είχε να ανταλλάξει πολλές απόψεις για κοινά ζητήματα.

Οι υποχρεώσεις του Νικ στην Εθνική ομάδα και στον Παναθηναϊκό αλλά και αυτές του Γιάννη Σμέρου στην Περιφέρεια Αττικής, ως περιφερειακού συμβούλου Αν. Αττικής, δεν τους επιτρέπουν να τα λένε όσο συχνά θα ήθελαν.

Όμως πάντα βρίσκουν ευκαιρίες για ένα καφέ όπως συνέβη και προ ημερών. Μίλησαν για το μπάσκετ, μίλησαν όμως και για τις επερχόμενες εκλογές.

Γνώστες και των δύο ζητημάτων είχαν πολλά να πουν. Και ανάμεσα στις συζητήσεις τους ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αν. Αττικής είχε μόνο καλά να πει στον πρωταθλητή. Και ο Νικ πάλι μόνο καλά έχει να πει για τον φίλο του τον οποίο θεωρεί πρωταθλητή σε ζητήματα αυτοδιοίκησης.

Σχόλια