Date2

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 22:43:52

rss

αναζήτηση

makripano

Μαραθώνας – Νέα Μάκρη: Ο καιρός από την Κυριακή (14/2) έως και την Τετάρτη (17/2)



Αλλάξτε μέγεθος

makri xioni

Τις πιο κρύες ημέρες του χειμώνα, τουλάχιστον μέχρι τώρα θα βιώσουν και οι κάτοικοι του Μαραθώνα και της Νέας Μάκρης εξαιτίας της Μήδειας που επελαύνει τις επόμενες ώρες και στην Αττική.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών:

Την Κυριακή και έως το μεσημέρι αναμένονται έντονες βροχοπτώσεις ενώ από το μεσημέρι και μετά η θερμοκρασία θα πέσει κάτω από τους 6 βαθμούς με την αίσθηση του κρύου όμως να φτάνει ακόμη και στον -1.

Τη Δευτέρα ο ουρανός θα είναι και πάλι συννεφιασμένος τις περισσότερες ώρες όμως το θερμόμετρο δεν θα ανεβεί πάνω από τους 4 βαθμούς με την αίσθηση του κρύου να... ακουμπά, όσο θα νυχτώνει, αρνητικές θερμοκρασία ακόμη και -4 βαθμών.

Καθ' όλη τη διάρκεια της Τρίτης προβλέπονται χιονοπτώσεις με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά του 2 βαθμούς και με αίσθηση κρύου ακόμη και -6.

Η Τετάρτη θα ξεκινήσει με χιονοπτώσεις και θερμοκρασίας ακόμη και -3 βαθμών ενώ η αίσθηση του κρύου θα... αγγίξει τους -9 βαθμούς. Από νωρίς το πρωί όμως ο ουρανός θα καθαρίσει από σύννεφα με το θερμόμετρο βέβαια να παραμένει σε μηδενικές θερμοκρασίες και την αίσθηση του κρύου να φθάνει ακόμη και στους -4 τις βραδινές ώρες.

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

Σχόλια