Date2

Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024 09:38:47

rss

αναζήτηση

makripano

Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των πολιτών σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη!



Αλλάξτε μέγεθος

diarrikt marko portorafti

Ένας 31χρονος Αλβανός και ένας 33χρονος ομοεθνής του ενέχονται σε πλήθος διαρρήξεων και ληστειών σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη από τον Αύγουστο και μετά.

Το αστυνομικό δελτίο του Τμήματος Ασφαλείας Μαρκοπούλου ε4ίναι γεμάτο από τέτοια περιστατικά και βέβαια οι πολίτες τόσο του Μαρκόπουλου όσο και του Πόρτο Ράφτη ήταν τρομοκρατημένοι από τα όσα βίωναν, σχεδόν σε καθημερινή βάση, συμπολίτες τους.

Το τέλος της δράσης των δύο ληστών ήρθε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (6 Νοεμβρίου), όταν στελέχη της ΔΙΑΣ συνέλαβαν τον 31χρονο ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε διαρρήξει, με τον συνεργό του, άλλο ένα σπίτι στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη.

Στο αυτοκίνητό του βρήκαν ηλεκτρικές συσκευές, τιμαλφή και διάφορα άλλα αντικείμενα, και αυτό προκάλεσε υποψίες στους άνδρες της ΔΙΑΣ με αποτέλεσμα να τον οδηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα του Μαρκόπουλου.

Εκεί, στη διάρκεια της προανάκρισης άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της «δραστηριότητας» του ληστή και του συνεργού του, αφού παραδέχθηκε ότι εντόπιζαν σπίτια στο Μαρκόπουλο και στο Πόρτο Ράφτη και στη συνέχεια, αφού παραβίαζαν τις εισόδους τους, άρπαζαν από το εσωτερικό τους χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, τιμαλφή και ενδύματα.

Σε έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του ληστή βρήκαν και κατάσχεσαν πλήθος κοσμημάτων, μια τηλεόραση και μια φωτογραφική μηχανή τα οποία και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους.

Μέχρι στιγμής, έχει εξακριβωθεί ότι οι δύο έχουν διαπράξει άλλες 15 διαρρήξεις-κλοπές από σπίτια στο Μαρκόπουλο και στο Πόρτο Ράφτη!

Σχόλια