Date2

Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 01:33:45

rss

αναζήτηση

makripano

Συμμορία τρόμος για μια ολόκληρη περιοχή της Αρτέμιδας!

Αλλάξτε μέγεθος

agparaskevi vorineza

Η τελευταία προσπάθειά τους να διαρρήξουν την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στην περιοχή στη Βορινέζα Αρτέμιδας ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε τον ποτήρι της αγανάκτησης για τους κατοίκους της περιοχής.

Όπως ανέφεραν στο notioanatolika.gr κάτοικοι της περιοχής αλλά σύμφωνα και με αστυνομικές πηγές, για μεγάλο χρονικό διάστημα συγκεκριμένα άτομα που είχαν δημιουργήσει μια συμμορία αποτελούσαν το φόβητρο της περιοχής της οποίας οι κάτοικοι ζούσαν υπό συνεχές καθεστώς τρόμου.

Προκαλούσαν φθορές, έβριζαν, βλαστημούσαν και δεν άφηναν τη φιλήσυχη γειτονιά και τους ανθρώπους της να ζήσουν μια κανονική ζωή.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής ήρθε τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν η συμμορία – τα περισσότερα μέλη της οποίας είναι κάτοικοι Βορινέζας – επιχείρησαν για μιαν ακόμη φορά να διαρρήξουν την εκκλησία της Αγ. Παρασκευής.

Έσπασαν ένα από τα τζάμια της εκκλησίας όμως στην προσπάθειά τους αυτή τραυματίστηκε η γυναίκα της σπείρας. Φαίνεται ότι έχασε πολύ αίμα διότι η συμμορία προδόθηκε από τις κηλίδες αίματος που οδηγούσαν από την εκκλησία στο σπίτι των δραστών!

Όταν έφθασε στο σημείο περιπολικό της αστυνομίας οι κάτοικοι χωρίς να έχουν συνεννοηθεί νωρίτερα εξερράγησαν και αγανακτισμένοι κατήγγειλαν πλήθος παραβατικών συμπεριφορών της συμμορίας που είχε μετατρέψει τη ζωή τους σε σωστή κόλαση.

Εδώ και δύο χρόνια το συγκεκριμένο ζευγάρι και οι «φίλοι» του δρούσαν ανενόχλητοι στην περιοχή προκαλώντας κάθε λογής φασαρίες αλλά και κλέβοντας δίνοντας την εντύπωση ότι είναι τα… αφεντικά της Βορινέζας.

Παρά την κατάσταση αυτοί οι κάτοικοι επέμεναν να μην προχωρούν σε καταγγελίες αφού, όπως επισημάνθηκε στο notioanatolika.gr, το ζευγάρι των «αρχηγών» είχε και ένα μικρό παιδί και αυτό ήταν η αιτία κάθε φορά να δίνουν τόπο στην οργή.

Την εκκλησία της Αγ. Παρασκευής την είχαν κλέψει πάρα πολλές φορές ενώ είχαν φτάσει στο σημείο να σπάσουν ακόμη και το τζάμι της εικόνας της Αγίας προκειμένου να πάρουν έναν χρυσό σταυρό ο οποίος βρισκόταν εκεί.

Παράλληλα έσπαζαν αυτοκίνητα γειτόνων ή έβαζαν ακόμη και φωτιές για να τα καταστρέψουν θεωρώντας ότι έτσι μπορούσαν να πανικοβάλλουν τους κατοίκους.

Τα χρήματα που κατάφερναν να «κερδίσουν» από τις κλοπές τους τα χρησιμοποιούσαν για αγορά ναρκωτικών ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι επιδίδονταν και στην επαιτεία και ήταν γνωστοί ακόμη και σε σταθμούς του μετρό και του Προαστιακού.

Το απίστευτο στην όλη ιστορία ήταν πως αν κάποιος αρνούνταν να τους δώσει χρήματα του επιτίθονταν φραστικά και είχαν δημιουργήσει πλήθος επεισοδίων.

Φαίνεται ότι το περασμένο Σάββατο τη δράση τους δεν άντεξε ούτε η… Αγία Παρασκευή και οι «πρωταγωνιστές» της έκνομης συμπεριφοράς συνελήφθησαν ενώ η αστυνομία ερευνά και πλήθος άλλων καταγγελιών και περιστατικών στα οποία ενδεχομένως να ενέχονται.

 

Σχόλια