Date2

Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024 18:44:43

rss

αναζήτηση

makripano

Ακατάλληλες δι’ ανηλίκους εικόνες «πέτυχε» η Οικονομική Αστυνομία στους ελέγχους «σκαφάτων» σε Μεσογείτικους κόλπους!



Αλλάξτε μέγεθος

elegxoi skafi

Αρμένιζαν αμέριμνοι στον Σαρωνικό και έπιασαν σε απάνεμους κολπίσκους στα Μεσόγεια αλλά δεν τους βγήκε για καλό!

Ο λόγος για αριθμό «σκαφάτων» οι οποίοι δέχθηκαν ελέγχους από στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας οι οποίοι επέβαιναν σε σκάφη του Λιμενικού.

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν για τη διαπίστωση παραβάσεων που σχετίζονται με τη φορολογική, ασφαλιστική, τελωνειακή, εργατική και ναυτιλιακή νομοθεσία, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Πάντως οι συγκεκριμένοι έλεγχοι δεν έβγαλαν κάποιο… λαβράκι εκτός από κάποιες σκηνές «ακατάλληλες για ανηλίκους» που είχαν την ευκαιρία να αποκομίσουν οι Οικονομικοί Αστυνομικοί αφού σε ένα σκάφος που βρίσκεται στ’ ανοιχτά, επιτρέπονται πολλά περισσότερα απ’ ότι στη στεριά!

Τα στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας πάντως στάθηκαν στο ύψος τους και λειτούργησαν άκρως διακριτικά μπροστά στις… εικόνες αυτές που σίγουρα σκανδαλίζουν.

Ζήτησαν τα απαραίτητα στοιχεία (ναυτιλιακά πιστοποιητικά και έγγραφα), με σκοπό τη διενέργεια ολοκληρωμένου φορολογικού και ασφαλιστικού ελέγχου και ερευνήθηκε το ιδιοκτησιακό καθεστώς των ελεγχόμενων σκαφών, η ασφάλιση των πληρωμάτων καθώς και το νόμιμο της εισαγωγής των σκαφών στην Ελλάδα.

Όσοι λοιπόν έχετε σκάφος – μικρό ή μεγάλο – και σκέφτεστε να ανοιχτείτε τις επόμενες ημέρες να είστε προσεκτικοί γιατί όπως επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση «συναφείς έλεγχοι διακλαδικού χαρακτήρα θα συνεχιστούν καθ' όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου»!

Σχόλια