Αυτός είναι ο "χασάπης" της Ραφήνας (video)
- Δημιουργηθηκε στις Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013 13:41
Τα δαχτυλικά αποτυπώματα αποκάλυψαν την ταυτότητα του τεμαχισμένου πτώματος στην Ραφήνα, τα δαχτυλικά αποτυπώματα όμως έδειξαν και τον χασάπη. Ο οποίος δεν είναι άλλος από τον 28χρονο εγγονό του θύματος.
Ο χασάπης της Ραφήνας μάλιστα όπως προέκυψε από την έρευνα προχώρησε στο εγκλημά του και την απόπειρα απόκρυψης αυτού με μεθοδικότητα και απόλυτη ψυχραιμία. Δεν δίστασε να σφάξει κυριολεκτικά την γιαγιά του και να την αφήσει για να επιστρέψει στο σπίτι του στην Αρτέμιδα για να σχεδιάσει με λεπτομέρειες τις επόμενες κινήσεις του.
Εφοδιάστηκε με μαχαίρια και πριόνι και επέστρεψε την επόμενη μέρα στο διαμέρισμα των Πατησίων όπου η 84χρονη έμενε μόνη της. Την τοποθέτησε – κατά πάσα πιθανότητα – στην μπανιέρα και την τεμάχισε τοποθετώντας τα κομμάτια της σε πλαστικές σακούλες και σακβουαγιάζ για να μπορεί να τα μεταφέρει εύκολα.
Φρόντισε να αναστατώσει και τον χώρο αφαιρώντας οτιδήποτε είχε αξία ώστε να φανεί διάρρηξη!
Με απόλυτη ψυχραιμία φόρτωσε το πτώμα στο αυτοκίνητό του ενώ το «φιλοξένησε» για ένα βράδυ και στο σπίτι του.
Εκανε δύο λάθη που ακύρωσαν το τέλειο έγκλημα που είχε φανταστεί: άφησε παντού τα αποτυπώματά του και πέταξε το πτώμα πολύ κοντά στο σπίτι του!
Ο χασάπης της Ραφήνας πάντως φρόντισε να «σκοτώσει» και τα περισσότερα από τα χρυσαφικά της γιαγιάς του για να καλύψει τις ανάγκες του. Αυτές άλλωστε ήταν που τον οδήγησαν στο απεχθές έγκλημα: ζήτησε από την γιαγιά του χρήματα τα οποία πιθανότατα του αρνήθηκε!
Η απουσία του θύματος δηλώθηκε στις 14-09-2013 από την κόρη της και μητέρα του δράστη.
Ο 28χρονος προσήχθη ως ύποπτος στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, το βράδυ του Σαββάτου και από το δακτυλοσκοπικό έλεγχο, προέκυψε ότι αποτυπώματά του, βρέθηκαν τόσο στα πειστήρια που κατασχέθηκαν στον τόπο ανεύρεσης του τεμαχισμένου πτώματος, όσο και στο διαμέρισμα του θύματος.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι τις πρωινές ώρες της 21-08-2013, ο δράστης επισκέφθηκε τη γιαγιά του στο σπίτι της, όπου μετά από μεταξύ τους διένεξη, τη μαχαίρωσε στο λαιμό και στη συνέχεια αποχώρησε, αφού μετέφερε το πτώμα στο μπάνιο.
Ο χασάπης της Ραφήνας οδηγήθηκε σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Ηδη πάντως από τις 27 Αυγούστου με σχετικό δημοσίευμα το notioanatolika.gr είχε αποκαλύψει πως θύτης είναι άνθρωπος του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος καθώς και ότι οι έρευνες επικεντρώνονταν σε περιοχές των Μεσογείων κοντά στη Ραφήνα αφού θεωρούν ότι ο δράστης μετέφερε τα κομμάτια της γυναίκας από κοντινή απόσταση στον συγκεκριμένο κάδο στη συμβολή των οδών Στεφοπούλου και Πράσινου Λόφου.
Δείτε το βίντεο με τις σχετικές δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της Ελληνικής αστυνομίας:
Σχόλια