Date2

Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024 06:25:47

rss

αναζήτηση

makripano

Η επιλεκτική διαμαρτυρία αλληλεγγύης της Ένωσης Γονέων Παλλήνης



Αλλάξτε μέγεθος

civilians

Κοιτώντας μόνο προς τη μία πλευρά – άγνωστο γιατί – η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημόσιων Σχολείων Δήμου Παλλήνης, διοργανώνει συγκέντρωση αλληλεγγύης προς τον παλαιστινιακό λαό την ερχόμενη Τετάρτη.

Στη σχετική ανακοίνωση δεν γίνεται ούτε καν στοιχειώδης μνεία στους νεκρούς άμαχους και απαχθέντες Ισραηλινούς αμάχους.

Με εύσχημο επίσης τρόπο δεν υπάρχει αναφορά στην τρομοκρατική Χαμάς αλλά μόνο στο δίκαιο αίτημα των Παλαιστινίων για δημιουργία ανεξάρτητους κράτους, κάτι που αποτελεί και απόφαση του ΟΗΕ.

Σε πνεύμα ΚΚΕ, η ανακοίνωση της Ένωσης «θυμάται» ότι «μικρά παιδιά ζουν καθημερινά εδώ και 75 χρόνια τον αποκλεισμό, την τρομοκρατία, την κακοποίηση και τη δολοφονία από τον ισραηλινό στρατό κατοχής» άποψη πασπαλισμένη με ΗΓΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ.

Για δε την κατάσταση που επικρατεί στη Λωρίδα της Γάζας, οι… διεθνολόγοι της Ένωσης τη χαρακτηρίζουν ανθρώπινη φυλακή χωρίς νερό, φαγητό, φάρμακα, ρεύμα αγνοώντας επιδεικτικά τις ευθύνες που φέρουν οι τρομοκράτες της Χαμάς οι οποίοι κρατούν εγκλωβισμένους εκατοντάδες χιλιάδες αμάχους κάθε ηλικίας και φύλου.

Μάλιστα στη λογική της τήρησης ίσων αποστάσεων από θύματα και θύτες επικαλούνται τη λέξη «άνθρωπος» αφιερώνοντας μονόλογο δακρύων μόνο για τα παιδιά της Παλαιστίνης (τα οποία όντως βιώνουν μία εφιαλτική ζωή) και όχι και γι’ αυτά του Ισραήλ.

Προστίθεται δε ότι το κράτος του Ισραήλ είναι δολοφόνος και οι συνέπειες της δράσης του έχουν να κάνουν και με τον λαό του συγκεκριμένου κράτους.

Και η ανακοίνωση «κλείνει» με τη μόνιμη επωδό του ΚΚΕ «να παύσει κάθε διευκόλυνση προς τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, να γυρίσει πίσω η φρεγάτα “Ψαρά”» και να μην υπάρξει «καμία σκέψη για αξιοποίηση της στρατιωτικής βάσης της Ελευσίνας από ΗΠΑ – ΝΑΤΟ».

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

Σχόλια