Δολοφονία 20χρονης στα Γλυκά Νερά: Ζήτημα τιμής για την αστυνομία η εξιχνίαση του ειδεχθούς εγκλήματος
- Δημιουργηθηκε στις Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 13:33
Σε απόλυτη κινητοποίηση βρίσκεται από τις πρώτες στιγμές που έγινε γνωστό το άγριο έγκλημα με τη δολοφονία της 20χρονης μητέρας ενός μωρού μέσα στο σπίτι της τα ξημερώματα της Τρίτης, η Ελληνική Αστυνομία.
Τη φρικιαστική υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και τα έμπειρα στελέχη του έχουν βάλει στο μικροσκόπιο των ερευνών τους και την παραμικρή λεπτομέρεια που μπορεί να φανεί χρήσιμη.
Η αγριότητα του εγκλήματος έχει προκαλέσει σοκ ακόμη και στους έμπειρους αξιωματικούς του συγκεκριμένου Τμήματος οι οποίοι θεωρούν θέμα τιμής την εξιχνίασή του ώστε οι αδίστακτοι εγκληματίες που δολοφόνησαν την 20χρονη μάνα - αφού τη βασάνισαν για να τους αποκαλύψει που είχε κρυμμένα χρήματα και τιμαλφή - να λογοδοτήσουν το συντομότερο δυνατό στη Δικαιοσύνη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. είναι ιδιαίτερα φειδωλά στη διαρροή πληροφοριών αφού γνωρίζουν ότι η δημοσιοποίηση ακόμη και ενός στοιχείου που μοιάζει άσχετο με την υπόθεση μπορεί να «χαλάσει» τη μεθοδικότητα με την οποία λειτουργούν.
Πάντως αυτό που τονίζεται προς κάθε κατεύθυνση είναι ότι «η υπόθεση είναι πολύ περίεργη», γεγονός που τους κάνει να ερευνούν ακόμη και ενδεχόμενα που απέχουν πολύ από τα δεδομένα που έχουν συλλεχθεί.
Διαβάστε σχετικά: Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η άγρια δολοφονημένη 20χρονη μάνα από τους αδίστακτους ληστές!
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Καλά είναι το μωρό της οικογένειας – Στην αγκαλιά συγγενών του ζευγαριού
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η πρώτη κατάθεση του άνδρα που βίωσε τη δολοφονία της γυναίκας του
Φρίκη στα Γλυκά Νερά: Σκότωσαν μάνα δίπλα στην κούνια του μωρού της – Έδεσαν τον πατέρα!
Ακολουθήστε μας και στο twitter!
Σχόλια