Date2

Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024 02:20:32

rss

αναζήτηση

makripano

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η πρώτη κατάθεση του άνδρα που βίωσε τη δολοφονία της γυναίκας του



Αλλάξτε μέγεθος

gln2

Παρά το γεγονός ότι ο 32χρονος άνδρας της οικογένειας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ κατάφερε να μιλήσει με τους αστυνομικούς και να τους δώσει τα πρώτα στοιχεία για το φρικτό έγκλημα.

Όπως είπε, γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα, τρεις άνδρες με κουκούλες μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας ένα παράθυρο στην πίσω πλευρά της μεζονέτας που διέμεναν, τον έδεσαν σε καρέκλα και στη συνέχεια άρχισαν να ψάχνουν.

Το μωρό, 14 μηνών όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες, βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο ενώ η γυναίκα του προσπάθησε να αντιδράσει και οι αδίστακτοι ληστές της προκάλεσαν ασφυξία βάζοντάς της ένα μαξιλάρι στο πρόσωπο.

Αμέσως μετά στην έρευνα που έκαναν βρήκαν 10.000 με 15.000 ευρώ και κοσμήματα, τα άρπαξαν και έφυγαν.

Σημειώνεται ότι στο σπίτι υπήρχε και σκυλί το οποίο οι δράστες θανάτωσαν και μάλιστα η αγριότητά τους ήταν τέτοια που το κρέμασαν στα κάγκελα.

Τη σορό της άτυχης γυναίκας εξέτασε ιατροδικαστής που κατέφθασε επιτόπου προκειμένου να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Πρώτες πληροφορίες από γείτονες αναφέρουν ότι το ζευγάρι είχε μετακομίσει στην περιοχή σχετικά πρόσφατα ώστε ο σύζυγος να βρίσκεται σχετικά κοντά στην εργασία του που είναι το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», ως πιλότος της πολιτικής αεροπορίας.

Διαβάστε σχετικά: Φρίκη στα Γλυκά Νερά: Σκότωσαν μάνα δίπλα στην κούνια του μωρού της – Έδεσαν τον πατέρα!

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

 

Σχόλια