Date2

Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024 00:38:56

rss

αναζήτηση

makripano

Marathon Beach για δήθεν κρούσματα κορωνοϊού: Μήνυση σε όσους διασπείρουν ψέμματα – Τί κρύβεται πίσω από τους διακινητές τους!



Αλλάξτε μέγεθος

marathon beach

Άμεση ήταν η αντίδραση του ιδιοκτήτη του Marathon Beach της Νέας Μάκρης, Σάββα Τζιλάβη μόλις πληροφορήθηκε την ύπαρξη δημοσιεύματος τοπικής ιστοσελίδας περί ύπαρξης μεγάλου αριθμού κρουσμάτων κορωνοϊού μεταξύ των μεταναστών που φιλοξενούνται στο ξενοδοχείο.

Ο κ. Τζιλάβης μετέβη άμεσα στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου ώστε να διαφυλάξει τη φήμη της επιχείρησής του.

Πάντως όπως προκύπτει από τις μέχρι στιγμής εξελίξεις η συγκεκριμένη ιστοσελίδα
«κατέβασε» το ανακριβές δημοσίευμα όμως η αναστάτωση στην κοινωνία της Νέας Μάκρης είχε ήδη προκληθεί.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου της επιχείρησης αναφέρονται τα εξής:

«Ως επιχείρηση Marathon Beach καταθέσαμε άμεσα μήνυση κατά παντός υπεύθυνου προκειμένου να διαφυλάξουμε την άριστη φήμη της επιχείρησης και των συνεργατών αυτής και να προφυλάξουμε τους δημότες του Μαραθώνα από ψευδείς και κακόβουλες ειδήσεις που σκοπό έχουν τη διασπορά πανικού και μόνο. Θα ακολουθήσουν και αγωγές κατά των υπεύθυνων. Στο μέλλον οποιοσδήποτε συκοφαντεί την επιχείρηση θα μηνύεται άμεσα».

Σε συνομιλία του κ. Τζιλάβη με το notioanatolika.gr ο επιχειρηματίας έκανε σαφές ότι τηρούνται με ιδιαίτερη σχολαστικότητα όλα τα μέτρα που απαιτούνται για την απολύμανση των χώρων και την αποφυγή της διασποράς του ιού.

«Στο ξενοδοχείο μας φιλοξενούνται περίπου 300 μετανάστες όλων των ηλικιών – κυρίως οικογένειες – από τη Συρία και το Αφγανιστάν και ουδέποτε έχει δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα», πρόσθεσε.

«Παρότι δεν έχει παρουσιαστεί κανένα απολύτως κρούσμα εμείς τηρούμε τα μέτρα και βρισκόμαστε σε διαρκή επαφή με τον ΕΟΔΥ. Μάλιστα κάθε εβδομάδα όλοι οι μετανάστες υποβάλλονται σε διάφορες εξετάσεις χωρίς να έχει προκύψει μέχρι στιγμής το παραμικρό», συμπλήρωσε.

Και ο κ. Τζιλάβης κατέληξε: «Σεβόμαστε απολύτως τους κανόνες υγιεινής αλλά και την κοινωνία της Νέας Μάκρης με την οποία έχουμε άριστη συνεργασία αφού είμαστε κομμάτι της. Και σίγουρα δεν δεχόμαστε την πολεμική που έχει αναπτυχθεί από ορισμένους οι οποίοι άκριτα προσπαθούν να δημιουργήσουν αναστάτωση μεταξύ των συμπολιτών μας».

Αξίζει επιπροσθέτως να σημειωθεί ότι η ενέργεια του δημάρχου Μαραθώνα, Στέργιου Τσίρκα να πεζοδρομήσει ένα μεγάλο τμήμα του παραλιακού μετώπου της Νέας Μάκρης έχει γίνει δεκτό τόσο από τους κατοίκους όσο και από τους επιχειρηματίες με ιδιαίτερα θετικά σχόλια.

Η κίνηση αυτή της δημοτικής αρχής Τσίρκα άλλαξε άρδην την εικόνα της περιοχής η οποία πλέον αποτελεί πόλο έλξης για πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών από ολόκληρη την Αττική, κάτι που βοηθά τις τοπικές επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν την κρίση που βίωσαν το προηγούμενο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κάποιοι όμως φαίνεται ότι ενοχλούνται από τις εξελίξεις αυτές και διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις είτε όπως αυτή με τα δήθεν κρούσματα κορωνοϊού είτε όπως άλλες περί δήθεν αυξημένης εγκληματικότητας που προέρχεται από τους μετανάστες. Γεγονός το οποίο βέβαια κάθε άλλο παρά ευσταθεί.

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

 

Σχόλια