Date2

Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024 01:09:22

rss

αναζήτηση

makripano

Κίνημα Αλλαγής στα... χνάρια του ΠΑΣΟΚ και στην ανατολική Αττική!



Αλλάξτε μέγεθος

kinall anattiki1

Την πρώτη ανοιχτή πολιτική εκδήλωσή του υπό μορφή νομαρχιακής συνέλευσης, πραγματοποίησε το Κίνημα Αλλαγής, στην ανατολική Αττική.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε την Τρίτη 22 Μαίου στο αμφιθέατρο του δημαρχείου Κορωπίου από τη 13μελή Νομαρχιακή Επιτροπή Ανατολικής Αττικής, υπό την εποπτεία του υπεύθυνου του τομέα Οργανωτικού του Κινήματος, Θανάση Κατερινόπουλου.

Το... άρωμα ΠΑΣΟΚ ήταν κυρίαρχο με κεντρικούς ομιλητές τους Χρήστο Πρωτόπαπα και Οδυσσέας Κορακίδης (προέρχεται από το Ρεύμα Καμίνη), ενώ συντονιστής ήταν ο γραμματέας της Ν.Ε. Θανάσης Αλμπάνης. Χαιρετισμό απηύθυνε η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης – ΠΑΣΟΚ, Εύη Χριστοφιλοπούλου και ο δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης ως οικοδεσπότης.

Το σημαντικό είναι ότι μετά τις ομιλίες ακολούθησαν ερωτήσεις και τοποθετήσεις των μελών και φίλων του Κινήματος Αλλαγής που παρευρέθησαν την εκδήλωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι από το σύνολο των παρισταμένων δόθηκε έμφαση στον σχεδιασμό για την άμεση οργανωτική συγκρότηση των Τοπικών Οργανώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής στην ανατολική Αττική συγκροτήθηκε στις 15 Μαίου, μετά από διαβούλευση και εκλογική διαδικασία μεταξύ των μελών της.

Γενικός γραμματέας εξελέγη ο Γλυκονεριώτης, Θανάσης Αλμπάνης (προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ) και αναπληρωτής γεν. γραμματέας ο Παλληνιώτης Νίκος Κούτρας (προέρχεται από το ΚΙΔΗΣΟ).

Τις θεματικές ενότητες ανέλαβαν: οι εξής:

Παναγιώτης Γιάνναρος – Επικοινωνίας,

Ευάγγελος Γαβριελάτος – Οικονομικού,

Ευθύμης Παπανικολάου, Θανάσης Δημητράκης και Ανδρέας Γιάνναρος – Οργανωτικού,

Αλέξης Καπόπουλος, Παναγιώτης Καλδής και Θανάσης Δημητράκης – Αυτοδιοίκησης

Νίκος Κούτρας – Εργαζομένων

Χρήστος Δραγώτης – Αγροτικού

Χρήστος Μπρίτσας – ΕΒΕ, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και Τουρισμού

Νίκος Κανελλόπουλο – Υγείας

Αργυρώ Πρίντεζη – Κοινωνικών Κινημάτων και Ισότητας

Αρετή Τελωνιάτη – Παιδείας

Νίκος Κανελλόπουλο, Ευθύμης Παπανικολάου – Πολιτισμού και Αθλητισμού

Χρήστος Μπρίτσας – Περιβάλλοντος

Σημειώνεται ότι σε όλες τις παραπάνω θέσεις η εκλογή ήταν ομόφωνη ενώ η διαδικασία διεξήχθη τπό την εποπτεία του υπεύθυνου Οργανωτικού, Θανάση Κατερινόπουλου.

Σε σχετική ανακοίνωση που είχε εκδοθεί αναφερόταν ότι «η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής στην Ανατολική Αττική αναλαμβάνει δράση προκειμένου να συσπειρώσει τις προοδευτικές δυνάμεις της περιοχής και να ασχοληθεί με τα σοβαρά προβλήματα που χρονίζουν, κάνοντας ανοιχτό διάλογο με την τοπική κοινωνία. Στοχεύει να δώσει και να διαδώσει το πολιτικό στίγμα του Κινήματος με διαφάνεια και ανοιχτές πόρτες για όλους. Το Κίνημα Αλλαγής εξάλλου είναι η μόνη πολιτική δύναμη που εφαρμόζει στην πράξη την ευρύτερη κοινωνική συμμαχία».

kinall anattiki2

Σχόλια