Date2

Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024 15:18:00

rss

αναζήτηση

makripano

Επιτέλους φανάρια στη Λουμπάρδα Κορωπίου μετά από προσπάθειες 43 χρόνων!



Αλλάξτε μέγεθος

loubarda fanaria

Ένα σημείο της λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου στο οποίο έχουν προκληθεί πλήθος ατυχημάτων και δυστυχημάτων, αποκτά επιτέλους στοιχειώδη ασφάλεια!

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Αγ. Μαρίνας Αλυκού το Τμήμα Κέντρου Διαχείρισης και Μελετών Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής σε συνεργασία με τον Δήμο Κορωπίου, προχωρά άμεσα στην εγκατάσταση συστήματος φωτεινής σηματοδότησης, στον πλέον επικίνδυνο οδικό κόμβο της λεωφόρου, στη Λουμπάρδα.

Για τον λόγο αυτό μάλιστα ο ΟΑΣΑ, μετά από αλλεπάλληλα αιτήματα του συλλόγου αλλάζει το δρομολόγιο της λεωφορειακής γραμμής 330.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «με το υπ’ αριθμ. 1054 / 22 – 01 – 2018 έγγραφό του, αποστέλλει, στην τεχνική υπηρεσία του δήμου, την απόφαση του να κάνει αποδεχτεί την πρόταση, προκειμένου να γίνει εφικτή η υλοποίηση της μελέτης εγκατάστασης του συστήματος φωτεινής σηματοδότησης στον εν λόγω κόμβο».

Παράλληλα προστίθεται ότι «για την ιστορία και μόνο, η εγκατάσταση συστήματος φωτεινής σηματοδότησης στο συγκεκριμένο οδικό σημείο, είχε τεθεί ως αίτημα προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, για πρώτη φορά το 1975 από το τότε Δ.Σ, του Συλλόγου μας, όπως τεκμηριώνετε από έγγραφο του αρχείου του»!

Σχόλια