Date2

Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024 00:38:56

rss

αναζήτηση

makripano

Εγκαίνια σχολικού συγκροτήματος Κιτσίου: Τί... ξέχασε ο υφυπουργός Παιδείας και οι συγκινητικές επισημάνσεις του δημάρχου Κορωπίου (Video)



Αλλάξτε μέγεθος

IMG 0916

Είναι αλήθεια πως, επανειλημμένα, στελέχη της κυβέρνησης “ξεχνούν” τη συμβολή του ιδιωτικού τομέα στην ανάπτυξη της χώρας.

Αυτό ακριβώς επιβεβαιώθηκε και από τα όσα είπε, στη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του στην εκδήλωση των επίσημων εγκαινίων του σχολικού συγκροτήματος στο Κίτσι Κορωπίου, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης.

Παρότι το συγκεκριμένο εξαιρετικό έργο δεν θα γινόταν ποτέ πραγματικότητα χωρίς το ΣΔΙΤ (τη σύμπραξη δηλαδή του δημόσιου με τον ιδιωτικό τομέα) ο κ. Μπαξεβανάκης αγνόησε επιδεικτικά το δεδομένο αυτό.

Κατά τα λοιπά έδωσε τα συγχαρητήριά του και ευχήθηκε “καλό κουράγιο” σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Στον αντίποδα ο δήμαρχος Κορωπίου Δημήτρης Κιούσης ο οποίος εμφανώς συγκινημένος μίλησε για τις ευθύνες της πολιτείας – “της Ελληνικής Δημοκρατίας” όπως χαρακτηριστικά ανέφερε – απέναντι στους νέους ανθρώπους αυτής της χώρας.

Παράλληλα στάθηκε στις προσπάθειες που κατέβαλε η δημοτική αρχή για να πάρει σάρκα και οστά ένα όραμα πολλών χρόνων ενώ δεν ξέχασε και τις άλλες περιοχές του Δήμου Κρωπίας των οποίων οι κάτοικοι περιμένουν εναγωνίως νέες σχολικές αίθουσες.

“Το σχολικό αυτό συγκρότημα στεγάζει όλες τις ελπίδες των κατοίκων της περιοχής” υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Κιούσης για να προσθέσει: “Στα σχολεία αυτά ήρθαν παιδιά που φοιτούσαν στο Κορωπί, στη Βάρη και στο Λαγονήσι. Τώρα έχουν το σχολείο στη γειτονιά τους. Καταλαβαίνετε τί σημαίνει για την κοινωνικότητά τους αυτό”.

Παρακολουθείστε στο βίντεο του notioanatolika.gr που ακολουθεί τον χαιρετισμό του υφυπουργό Παιδείας Δημ. Μπαξεβανάκη αλλά και τις συγκινητικές επισημάνσεις του δημάρχου Κορωπίου Δημ. Κιούση:

Σχόλια