Date2

Κυριακή, 5 Μαΐου 2024 16:15:55

rss

αναζήτηση

makripano

Ραντεβού Πολιτισμού και Αλληλεγγύης στο θέατρο Σάρας



Αλλάξτε μέγεθος

saras

Για την Παρασκευή 2 Αυγούστου έχει οριστεί το επόμενο ραντεβού των κατοίκων του Μαρκόπουλου στο Θέατρο Σάρας, καθώς στις 21.00 θα πραγματοποιηθεί η παιδική παράσταση «Ο Ορέστης και ο σκύλος», της Νανάς Νικολάου.

Όπως και σε προηγούμενες εκδηλώσεις του καλοκαιριού, η είσοδος είναι και πάλι ελεύθερη, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής που εφαρμόζει ο δήμος και η Κ.Δ.Ε.Μ.

Ωστόσο, για μία ακόμη φορά, απευθύνεται έκκληση στα παιδιά για προσφορά τροφίμων, με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου καθώς και τη μύηση των ίδιων από νωρίς στις αξίες της αλληλεγγύης, της προσφοράς και πάνω απ' όλα της ανθρωπιάς.

Ο κόσμος, πάντως, έχει δείξει ότι ανταποκρίνεται στα σχετικά καλέσματα της δημοτικής αρχής κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα στις εκδηλώσεις της 12ης και 17ης Ιουλίου. Οι δημότες παρακολούθησαν μαζικά τις θεατρικές παραστάσεις («ΤΟ ΓΑΛΑ» του Βασίλη Κατσικονούρη και «ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ» του Αισχύλου) και προσέφεραν τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, το οποίο από τον Νοέμβριο του 2011, έχει εξυπηρετήσει και συνεχίζει να προσφέρει βοήθεια μέχρι και σήμερα, σε περίπου 240 οικογένειες, που αποδεδειγμένα έχουν ανάγκη.

Σχόλια