Date2

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 20:48:45

rss

αναζήτηση

makripano

Κορωνοϊός: Η έκκληση της Άννας Ραφτοπούλου προς τη δημοτική αρχή Σπάτων - Αρτέμιδας να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων!



Αλλάξτε μέγεθος

raftop ekklisi

Έκκληση προς τον δήμαρχο και τους αντιδημάρχους Σπάτων – Αρτέμιδας να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων κατέθεσε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου, Άννα Ραφτοπούλου.

Η κα Ραφτοπούλου τους καλεί να πράξουν ό,τι και ο πρωθυπουργός αλλά και πλήθος ακόμη βουλευτών και αυτοδιοικητικών όλων των βαθμίδων καταθέτοντας στην προσπάθεια για τον περιορισμό του κορωνοϊού του 50% των μισθών και αντιμισθιών τους.

Μάλιστα όπως επεσήμανε αυτό θα πράξουν και οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων της δημοτικής παράταξης της οποίας είναι επικεφαλής, της ΑΝΑΣΣΑ, κ.κ. Αναστ. Φράγκος και Σπύρος Αρμύρος υπογραμμίζοντας ότι ο πρώτος ήδη καταθέτει τη μηνιαία αποζημίωσή του στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Η κα Ραφτοπούλου στο μήνυμά της αναφέρει επί λέξει τα εξής:

«Συνδημότες μου,
Κοντεύει χρόνος από τις δημοτικές εκλογές του 2019. Τότε, τον Μάϊο του 2019, στην κεντρική μου ομιλία, είχα ανακοινώσει ότι σε περίπτωση εκλογής μου θα διέθετα τη μισή δημαρχιακή μου αποζημίωση, για τη χρηματοδότηση κοινωνικών δράσεων, για τους ανέργους, τις ευπαθείς ομάδες και τα ΑΜΕΑ του δήμου μας.

Σίγουρα τα χρήματα αυτά δεν επαρκούν ούτε κατ' ελάχιστο για την κάλυψη όλων αυτών των αναγκών. Θα ήταν, ωστόσο, μία συμβολική κίνηση. Και ταυτόχρονα μία απτή απόδειξη προς εσάς, ότι η ενασχόλησή μου με τα κοινά έχει ως μοναδικό εφαλτήριο την ανάγκη που νιώθω να βάλω ένα λιθαράκι στην προσπάθεια να γίνουν τα Σπάτα και η Αρτέμιδα ένας σύγχρονος και νοικοκυρεμένος δήμος με σύγχρονες υποδομές και ποιοτικές παροχές προς τους δημότες.

ΠΟΤΕ δε σκέφτηκα να βιοποριστώ από τα κοινά!

Χθες ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε τη διάθεση του μισού του μισθού για τη μάχη κατά του κορωνοϊού. Την ενέργεια αυτή ακολούθησαν δεκάδες Βουλευτές, Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, κλπ.

Αγαπημένοι μου φίλοι, Συνδημότες μου, με δεδομένη την προεκλογική μου δέσμευση δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι ο πρώτος δήμος που θα ακολουθούσε την κίνηση του Πρωθυπουργού, εάν είχα εκλεγεί Δήμαρχος, θα ήταν ο δικός μας.

Από τη θέση αυτή, ωστόσο, και επειδή αισθάνομαι ότι ο Δήμος μας, δια των εκπροσώπων του, θα πρέπει να συμμετάσχει στη συμβολική αυτή κίνηση, καλώ τόσο το Δήμαρχο όσο και τους Αντιδημάρχους, να ακολουθήσουν την ενέργεια του Πρωθυπουργού και να διαθέσουν τις μισές τους μηνιαίες αποδοχές, αν όχι όλες, για τη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Το αυτό, βεβαίως, θα πράξουν και οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Σπάτων κ. Αναστάσιος Φράγκος και Αρτέμιδος κ. Σπύρος Αρμύρος, μέλη της ΑΝΑΣΣΑ, κίνηση στη συμβολική διάσταση της οποίας, εξάλλου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σπάτων, συμμετέχει ήδη από την έναρξη της θητείας του, δωρίζοντας τη μηνιαία αποζημίωσή του στο Χαμόγελο του Παιδιού».

Σχόλια