Date2

Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024 00:23:45

rss

αναζήτηση

makripano

Η αγάπη του δημάρχου Σαρωνικού για τον Κουβαρά και το παράδειγμα των οικογενειών στο ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς! (βίντεο)



Αλλάξτε μέγεθος

sofronis kouvaras

Ιδιαίτερη αναφορά στη συνοχή των οικογενειών της μικρής κοινωνίας του Κουβαρά έκανε το πρωί της Δευτέρας, στο πλαίσιο του χαιρετισμού του για την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο δημοτικό σχολείο του χωριού, ο δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης.

Αναφέρθηκε στην αγάπη που έχει στον Κουβαρά και η οποία βρίσκει αντίκρισμα από το γεγονός, όπως είπε, ότι στην έναρξη του σχολικού έτους είδε το τρίτο συστατικό του τρίπτυχου “Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια” να έχει ιδιαίτερα έντονη παρουσία.

Ευχήθηκε σε παιδιά, εκπαιδευτικούς και γονείς μια καλή και αποδοτική σχολική χρονιά δίνοντας ιδιαίτερες ευχές στις μητέρες οι οποίες σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος κατά τη διάρκειά της ενώ έκανε σαφές ότι “τα σχολεία δεν θα επηρεαστούν από τις δημοσιονομικές περικοπές”, την κρίση που σοβεί δηλαδή παντού.

Παράλληλα ο δήμαρχος στάθηκε στις άοκνες προσπάθειες της δημοτικής αρχής και των υπηρεσιών του δήμου για τη συντήρηση των 28 σχολείων και των 7 παιδικών σταθμών του Σαρωνικού, σε συνεργασία πάντα με τους εκπαιδευτικούς και τα μέλη των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων.

“Κάτι που θα συνεχιστεί και καθ' όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς” πρόσθεσε ο κ. Σωρόνης.

Παρακολουθείστε στο βίντεο που ακολουθεί ολόκληρο τον χαιρετισμό του δημάρχου Σαρωνικού προς τις μαθήτριες, τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς στο Δημοτικό Σχολείο Κουβαρά:

Σχόλια