Date2

Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024 06:03:21

rss

αναζήτηση

makripano

Κεραυνοί της αντιπεριφερειάρχη Αν. Αττικής Χρ. Κισκήρα κατά Γ. Σγουρού!



Αλλάξτε μέγεθος

sgouros kiskira

Υπήρχε ως... φήμη το τελευταίο χρονικό διάστημα αλλά τελικά επιβεβαιώθηκε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο η κάκιστη σχέση της αντιπεριφερειάρχου Ανατ. Αττικής Χρυσάνθης Κισκήρα με τον περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό.

Δύο άρθρα της κ. Κισκήρα στις εφημερίδες «Αυγή» και «Εφημερίδα των Συντακτών» τα τελευταία εικοσιτετράωρα, δικαιώνουν όσους υποστήριζαν τόσο καιρό ότι δεν μιλιούνται ούτε για τα τυπικά.

Οι πληροφορίες του notioanatolika.gr ήθελαν τον κ. Σγουρό να τα έχει... σπάσει εδώ και καιρό με την κ. Κισκήρα και να μην υπάρχει ούτε τυπική επαφή μεταξύ τους για τρέχοντα υπηρεσιακά θέματα.

Όπως ανέφεραν στο notioanatolika.gr άνθρωποι που γνωρίζουν τα τεκταινόμενα, ο περιφερειάρχης είχε κάνει σαφές στην αντιπεριφερειάρχη εδώ και πολύ καιρό ότι δεν πρόκειται να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιό του στις εκλογές της 18ης/25ης Μαΐου.

«Δεν ξέχασε ποτέ ο κ. Σγουρός ότι η κ. Κισκήρα του επεβλήθη από τον κ. Τσούρα και το υπόλοιπο – παντοδύναμο ακόμη τότε - ΠΑΣΟΚ χωρίς να μπορεί να διαφωνήσει στο ελάχιστο» υπενθύμισαν.

Έτσι τώρα που οι ρόλοι έχουν αλλάξει και ο περιφερειάρχης απόκτησε το πάνω χέρι ήταν λογικό, κατά τις ίδιες πηγές να εκπαραθυρώσει κάποιους... φυτευτούς.

Η κ. Κισκήρα από την πλευρά της θεωρεί ότι η θητεία της ήταν επιτυχημένη όμως όπως όλα δείχνουν αυτό λίγη σημασία έχει για τον κ. Σγουρό.

Κατανοώντας λοιπόν η αντιπεριφερειάρχης την κατάσταση επεχείρησε μέσω των άρθρων της στις εφημερίδες των οποίων η σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι κάτι παραπάνω από γνωστή, αφενός να κάνει ηρωική έξοδο αφετέρου να ανοίξει την πόρτα της Κουμουνδούρου για το πολιτικό μέλλον της.

Η κ. Κισκήρα αναφέρθηκε με πολύ σκληρά λόγια στη διοίκηση Σγουρού την οποία μάλιστα χαρακτήρισε «απερχόμενη» - χρησιμοποιώντας δηλαδή τον όρο που προτιμούν και πολιτικοί αντίπαλοι του κ. Σγουρού όπως η Ρένα Δούρου.

Αποκάλεσε δε την περιφερειακή αρχή «παρατηρητή της εξαθλίωσης του λαού» και «μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης, όλων των διαχρονικών προβλημάτων στην Αττική»!

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο της Χρ. Κισκήρα στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο της Χρ. Κισκήρα στην Αυγή.

Σχόλια