Date2

Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 07:06:40

rss

αναζήτηση

makripano

Ο καιρός στην Ανατ. Αττική, την Πέμπτη (16/11), την Παρασκευή (17/11) και το Σάββατο (18/11)



Αλλάξτε μέγεθος

vroxes anattiki

Βροχές μέτριας έντασης αλλά και καταιγίδες, κατά διαστήματα, θα σημαδέψουν τον μετεωρολογικό χάρτη της ανατολικής Αττικής από το πρωί της Πέμπτης και μέχρι το βράδυ του Σαββάτου. 

Πιο συγκεκριμένα, σε Ανάβυσσο, Π. Φώκαια, Σαρωνίδα και Λαγονήσι την Πέμπτη αναμένονται ασθενείς βροχές καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας ενώ από το απόγευμα ο ουρανός θα παραμείνει συννεφιασμένος με την πιθανότητα βροχής όμως μειωμένη. Την Παρασκευή ίσως βρέξει λίγο τις πρωινές ώρες όμως από το μεσημέρι και μετά αναμένονται καταιγίδες. Το Σάββατο υπάρχει επίσης ενδεχόμενο ασθενούς βροχής το πρωί, όμως και πάλι αναμένονται καταιγίδες από το μεσημέρι έως και αργά το βράδυ.

Σε Κορωπί και Παιανία αναμένονται την Πέμπτη ασθενείς βροχές όπως και καθ' όλη τη διάρκεια της Παρασκευής. Το Σάββατο όμως, κυρίως τις μεσημεριανές ώρες αναμένεται καταιγίδα.

Σε Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη και Καλύβια αναμένονται ασθενείς βροχές όλη την Πέμπτη και μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής που είναι δυνατόν να μετατραπούν σε καταιγίδες το μεσημέρι της ημέρας αυτής. Το Σάββατο η βροχή θα κυριαρχεί και πάλι αλλά χωρίς ιδιαίτερη ένταση.

Ασθενείς βροχές θα σημειωθούν και σε Σπάτα και Αρτέμιδα καθ' όλη τη διάρκεια της Πέμπτης και μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής ενώ καταιγίδες αναμένονται από το μεσημέρι και μετά. Βροχερό θα είναι και το Σάββατο, χωρίς όμως ιδιαίτερα προβλήματα.

Σε Βάρη, Βούλα και Βουλιαγμένη ασθενείς βροχές θα σημειώνονται καθ' όλη τη διάρκεια της Πέμπτης όπως και την Παρασκευή. Το Σάββατο μέχρι το μεσημέρι θα σημειωθούν ασθενείς βροχές που θα δώσουν όμως τη θέση τους σε καταιγίδα τις μεσημβρινές ώρες και μέχρι αργά το απόγευμα.

Σε Νέα Μάκρη και Μαραθώνα η Πέμπτη θα είναι μια μέρα βροχερή χωρίς όμως ιδιαίτερη ένταση όπως και η Παρασκευή μέχρι το μεσημέρι οπότε αναμένεται να εκδηλωθούν καταιγίδες που θα κοπάσουν από το βράδυ και μετά. Το Σάββατο θα είναι μια ημέρα επίσης βροχερή χωρίς όμως ιδιαίτερη ένταση στις βροχοπτώσεις.

Σε όλες τις περιοχές η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 15 και 19 βαθμών Κελσίου.

Σχόλια