Date2

Κυριακή, 19 Μαΐου 2024 05:56:19

rss

αναζήτηση

makripano

ΣΟΚ: Εξαφανίστηκαν δύο 14χρονα κορίτσια από σχολείο του Γέρακα



Αλλάξτε μέγεθος

eksafanisi gerakas

Μέρες αγωνίας έζησαν οι γονείς και οι φίλοι δύο 14χρονων κοριτσιών όταν αυτά εξαφανίστηκαν από το σχολείο τους στον Γέρακα το απόγευμα της περασμένης Τρίτης.

Τα δύο κορίτσια βιώνοντας άσχημες συνθήκες στην οικογενειακή ζωή τους πήραν τη μεγάλη απόφαση να την αφήσουν πίσω τους και με τα παιδικά μυαλά τους θεώρησαν ότι αυτή θα ήταν η λύσης στα προβλήματά τους.

Αμέσως βέβαια – σύμφωνα με τις πληροφορίες του notioanatolika.gr - κινητοποιήθηκε η αστυνομία και άρχισε τις έρευνες προκειμένου τα κορίτσια να βρεθούν και να γυρίσουν στα σπίτια τους.

Εν τω μεταξύ βέβαια η αγωνία των δικών τους κορυφωνόταν αφού δεν ήξεραν αν είχαν εξαφανιστεί με τη θέλησή τους ή έπεσαν θύματα απαγωγής.

Οι αστυνομικοί με συνδυασμένες ενέργειες αλλά απόλυτη διακριτικότητα κινήθηκαν προς όλες τις πιθανές κατευθύνσεις που τους οδηγούσαν τα στοιχεία που άρχισαν να συλλέγουν.

Τελικά τρεις ημέρες αργότερα οι δύο 14χρονες βρέθηκαν σε περιοχή της Αθήνας χωρίς ευτυχώς να έχουν υποστεί το παραμικρό κακό και πείστηκαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Σημειωτέον ότι το notioanatolika.gr παρακολουθούσε από πολύ κοντά, όλες αυτές τις ημέρες, την εξέλιξη της υπόθεσης όμως αποφάσισε να μην κοινοποιήσει ο,τιδήποτε για να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα στις αστυνομικές έρευνες και να μην ενταθεί η αγωνία των δικών τους ανθρώπων.

Παρά πάντως την αίσια έκβαση της υπόθεσης, τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα για πόσο μακριά μπορεί να πάει ένα παιδί όταν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα!

Σχόλια