Date2

Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024 18:31:10

rss

αναζήτηση

makripano

Ο Φοίβος Δεληβοριάς στα «Νεοπαλλήνεια 2013» (vid, pics)



Αλλάξτε μέγεθος

DSCN0852

Μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή συναυλία απόλαυσαν όσοι προτίμησαν να περάσουν το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Αγίου Γεωργίου της Παλλήνης.

Στο πλαίσιο των «Νεοπαλλήνειων 2013», ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Σπύρος Γραμμένος και το συγκρότημα Μητέρα Φάλαινα Τυφλή, «απογείωσαν» τους πολυάριθμους δημότες Παλλήνης (και όχι μόνο), οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου «Νέα Παλλήνη» και έδωσαν το «παρών».

Όλοι οι καλλιτέχνες εξέφρασαν από σκηνής τη χαρά και την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι συμμετείχαν στην εξαιρετική αυτή εκδήλωση και συνεχάρησαν τους διοργανωτές. Παράλληλα, ζήτησαν από τον κόσμο να στηρίξει ηθικά αλλά και υλικά την προσπάθεια ώστε να επαναληφθεί και τις επόμενες χρονιές. Μάλιστα, ο Δεληβοριάς δεσμεύτηκε ότι θα συμμετέχει και στα «Νεοπαλλήνεια» των επόμενων χρόνων, εφόσον προσκληθεί.

Ο γνωστός τραγουδοποιός και οι συνεργάτες του έδειξαν ότι απολάμβαναν τη συναυλία και δεν είναι τυχαίο ότι έμειναν για περίπου δύο ώρες στη σκηνή «απογειώνοντας» τους φίλους της μουσικής, οι οποίοι είχαν γεμίσει τον χώρο. Αυτό, άλλωστε, καταδεικνύεται και από το βίντεο που προβάλλει το notioanatolika.gr, στο οποίο ο Δεληβοριάς ερμηνεύει τρεις από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση είχε εξαιρετική οργάνωση με τα μέλη του συλλόγου «Νέα Παλλήνη», που φορούσαν τις χαρακτηριστικές κόκκινες μπλούζες, να προσφέρουν κάθε είδους πληροφορίες και βοήθεια στο κοινό.

 

DSCN0849

DSCN0843

Σχόλια