Date2

Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2025 06:40:41

rss

αναζήτηση

makripano

Γιατροί για τον 20χρονο στο Πόρτο Ράφτη: Παραλίγο να τον χάσουμε αλλά τα καταφέραμε!



Αλλάξτε μέγεθος

astneof portorafti

Υπεράνθρωπες προσπάθειες κατέβαλαν οι γιατροί του Ερυθρού Σταυρού προκειμένου να κρατήσουν στη ζωή τον 20χρονο – θύμα μαχαιρώματος στην παραλία της Ερωτοσπηλιάς τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σημαντικό ρόλο για τη σωτηρία του νεαρού έπαιξε το γεγονός ότι το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε πολύ σύντομα στο σημείο που βρισκόταν αιμόφυρτος ο νεαρός αφού, ευτυχώς, τα παιδιά που είδαν τί είχε συμβεί επικοινώνησαν άμεσα με το 166.

Ο νεαρός έφτασε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο και αμέσως σήμανε συναγερμός με τους γιατρούς να έχουν πέσει επάνω του για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Μάλιστα κάποια στιγμή πήγαν να τον χάσουν αλλά οι έμπειρες κινήσεις τους αποσόβησαν το μοιραίο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το τραύμα που ήταν βαθύ απείχε ελάχιστα από την καρδιά του 20χρονου.

Μόλις οι γιατροί βεβαιώθηκαν τον οδήγησαν στο χειρουργείο ώστε να αποκατασταθεί τον τραύμα με μια ιδιαίτερα λεπτή χειρουργική επέμβαση χιλιοστά από την καρδιά του παλικαριού.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του notioanatolika.gr, ο εικοσάχρονος που είναι κάτοικος Πόρτο Ράφτη ήταν ένας νέος που ουδέποτε είχε δώσει αφορμές για τσακωμούς ή έκνομες ενέργειες.

Όλοι πλέον περιμένουν να ανανήψει από τη μεγάλη δοκιμασία ώστε να μιλήσει στους αστυνομικούς και να δώσει στοιχεία για το τί ακριβώς συνέβη και ίσως και ποιος ήταν ο επίδοξος δολοφόνος του.

Διαβάστε σχετικά: Πόρτο Ράφτη: Άγριο μαχαίρωμα 20χρονου σε συμπλοκή εξωσχολικών κατά τη διάρκεια «σχολικού» πάρτι

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

 

Σχόλια