ΣΟΚ: Κλείνει οριστικά το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Κερατέα!
- Δημιουργηθηκε στις Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 14:59
Στο αέρα μένουν χιλιάδες συνταξιούχοι και καταθέτες οι οποίοι δεν γνωρίζουν να χρησιμοποιούν τις τραπεζικές υπηρεσίες μέσω Ίντερνετ μετά το οριστικό κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην Κερατέα.
Παράλληλα βέβαια υπάρχει και μια σειρά υπηρεσιών οι οποίες θα αναγκάσουν ακόμη και όλους όσοι έχουν σχέση με το διαδίκτυο να υφίστανται τη βάσανο της μετάβασής τους στο Λαύριο όπου μεταφέρεται το υποκατάστημα της Κερατέας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην τράπεζα, η τελευταία ημέρα εργασιών του είναι η Παρασκευή, 7η Ιουνίου!
Αξιοσημείωτο εξάλλου είναι ότι η σχετική φημολογία περί κλεισίματος του υποκαταστήματος Κερατέας και η μεταφορά του στο Λαύριο, υπήρχε εδώ και πολύ καιρό όμως δεν υπήρξε κάποια ένδειξη έστω προσπάθειας από τη δημοτική αρχή του κ. Λουκά για παρέμβαση στη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, ώστε αυτό να αποτραπεί.
Σύμφωνα με καταγγελία της παράταξης του κ. Λεβαντή μάλιστα η διευθύντρια του υποκαταστήματος η οποία είναι και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον κ. Λουκά απέφυγε όλες τις προηγούμενες ημέρες να αναρτήσει τη σχετική ανακοίνωση.
«Εδώ και μήνες, η αντιπολίτευση του Δήμου Λαυρεωτικής προσπάθησε να πείσει τον απερχόμενο Δήμαρχο να λάβει πρωτοβουλία για να μην κλείσει το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Κερατέα, προκαλώντας τεράστια ζημιά στην τοπική οικονομία. Αντί αυτού, ο Δ. Λουκάς έβαλε την υποψήφια σύμβουλο του και διευθύντρια του καταστήματος, να κρύψει την επίσημη ανακοίνωση της τράπεζας περι λουκέτου, καθησυχάζοντας τους συνταξιούχους και τους μικροκαταθέτες...», ανέφερε σε σχετική ανακοίνωσή του ο κ. Λεβαντής δημοσιοποιώντας μάλιστα και τη σχετική ανακοίνωση!
Είναι αυτονόητο βέβαια ότι το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής στην Κερατέα θα δημιουργήσει πρόσθετη ταλαιπωρία και στους πολίτες του Λαυρίου αφού από τη Δευτέρα 10 Ιουνίου το υποκατάστημα του λιμανιού θα δέχεται πλήθος Κερατιωτών χωρίς να είναι δεδομένη και η ανάλογη στελέχωσή του.
Δείτε παρακάτω τη σχετική ανακοίνωση της Εθνικής Τράπεζας:
Σχόλια