Date2

Κυριακή, 19 Μαΐου 2024 03:38:50

rss

αναζήτηση

makripano

Παράνομο το 1 στα 3 σκραπατζίδικα σε Κορωπί Παιανία και Γλυκά Νερά!



Αλλάξτε μέγεθος

skrap koropipaiania

Δεν προλάβαιναν να καταγράφουν παραβάσεις τα στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας στις εφόδους που πραγματοποίησαν την περασμένη Τετάρτη και Πέμπτη σε σκραπατζίδικα που βρίσκονται στους Δήμους Κορωπίου και Παιανίας - Γλυκών Νερών.

Τα κλιμάκια αστυνομικών του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, έλεγξαν συνολικά 35 επιχειρήσεις – εταιρείες εμπορίας μετάλλων, παλαιών σιδήρων και συναφών αντικειμένων – στις περιοχές του Κορωπίου, της Παιανίας, των Γλυκών Νερών αλλά της Μεταμόρφωσης, της Ελευσίνας και του Ασπροπύργου - στις 11 από τις οποίες διαπίστωσαν φορολογικές παραβάσεις.

Επρόκειτο για ποινικές και διοικητικές παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας, που αφορούν ειδικότερα στη μη επίδειξη φορολογικών βιβλίων και στοιχείων, τη μη υποβολή Δηλώσεων Τελών και Χαρτοσήμου, τη μη υποβολή δήλωσης απόδοσης χαρτοσήμου, τη μη υποβολή Δηλώσεων Φ.Π.Α. και τη λειτουργία επιχείρησης χωρίς την προβλεπόμενη άδεια.

Για τις παραβάσεις που διαπιστώθηκαν ενημερώθηκαν η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, καθώς και οι αρμόδιες Δ.Ο.Υ. για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Σχόλια