Date2

Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024 19:00:41

rss

αναζήτηση

makripano

Κοινοτικό κτίριο Π. Φώκαιας: Η ανακαίνιση πρώτο βήμα για θεαματικές βελτιώσεις στην περιοχή (Συνέντευξη)



Αλλάξτε μέγεθος

ktirio fokaia

Τη σοβαρή προσπάθεια που καταβάλλει η δημοτική αρχή του Δημ. Παπαχρήστου ώστε να αλλάξει η εικόνα και στην Παλαιά Φώκαια η οποία έδινε εντύπωση εγκαταλειμμένης πόλης, επεσήμανε σε συνέντευξή της στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό planetwebradio.gr, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, Στέλλα Μπέκα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Εντός Λεκανοπεδίου» και στον Κώστα Τσαπάκη η κα Μπέκα επεσήμανε την πρόσφατη ανακαίνιση του κοινοτικού κτιρίου - που «μετρά» πλέον πάνω από 30 χρόνια ζωής – και μάλιστα με σύμβαση η οποία βρισκόταν εδώ και πολύ καιρό στα… αζήτητα.

Το συγκεκριμένο κτίριο στεγάζει υπηρεσίες της τοπικής κοινότητας και με τις παρεμβάσεις που έγιναν άλλαξε εντελώς η μορφή του δίνοντας άλλο αέρα στην είσοδο της πόλης ενώ παράλληλα άλλαξε προς το καλύτερο και το περιβάλλον στο οποίο εργαζόντουσαν οι δημοτικοί υπάλληλοι.

Η κα Μπέκα αναφέρθηκε και σε μια σειρά άλλων προσπαθειών του δήμου για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών της Π. Φώκαιας υπογραμμίζοντας την καθαριότητα και διευκρινίζοντας ότι στόχος είναι η πόλη να παραμείνει καθαρή κατά τη διάρκεια όλου του καλοκαιριού στη διάρκεια του οποίου αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες κάθε Σαββατοκύριακο.

Επιπροσθέτως αναφέρθηκε στην πρόθεση για αναμόρφωση της κεντρικής πλατείας σημειώνοντας μάλιστα ότι φέτος θα λειτουργήσει ένα νέο συντριβάνι ενώ στάθηκε και στον… πολύπαθο χώρο της Γερακίνας αναφέροντας ότι εκεί θα δημιουργηθεί ένα ανοικτό θέατρο που θα φιλοξενεί κάθε είδους εκδηλώσεις που θα ξεπερνούν και τα όρια της πόλης και του Δήμου Σαρωνικού με θέα το γαλάζιο του Σαρωνικού.

«Κερδίζουμε βήμα-βήμα το στοίχημα για βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του δήμου μας, ανταποκρινόμενοι σε πάγια αιτήματά τους και εφαρμόζοντας τον στρατηγικό μας σχεδιασμό», είπε χαρακτηριστικά η κα Μπέκα.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε στον planetwebradio.gr η κα Στέλλα Μπέκα:

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

Σχόλια