Date2

Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024 15:53:02

rss

αναζήτηση

makripano

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Η τρόικα εκβιάζει πολίτες για δημοτικά χρέη 293 ευρώ!



Αλλάξτε μέγεθος

ekviasmos xrei

Κύθνος ή Κύθηρα; Κερδίστε δυο δωρεάν τετραήμερα προσφορά του www.notioanatolika.gr

Αγωνιώδη έκκληση προς τους πολίτες κάνουν πολλοί δήμοι – ανάμεσά τους και αυτός του Δήμου Μαρκόπουλου – αφού εξαιτίας χρεών ακόμη και 293 ευρώ οι πολίτες κινδυνεύουν να βρεθούν χωρίς φορολογική ενημερότητα.

Η απίστευτη αυτή εξέλιξη αποκαλύφθηκε από ανακοίνωση του Δήμου Μαρκόπουλου ο οποίος απευθύνει έκκληση προς τους δημότες να σπεύσουν στις οικονομικές υπηρεσίες του δήμου «για την άμεση ρύθμιση ή/και εξόφληση των οφειλών τους, εντός 30 ημερών, αφού πρώτα, αναζητήσουν πληροφορίες στο 22990-20111»!

Εάν δεν το πράξουν «στα πλαίσια εφαρμογής των Μνημονιακών Δεσμεύσεων της Κυβέρνησης και κατόπιν ρητής έγγραφης εντολής από το Υπουργείο Οικονομικών προς όλους τους Δήμους της Ελλάδας» ο δήμος είναι υποχρεωμένος «να προχωρήσει σε βεβαίωση της οφειλής τους στην Δ.Ο.Υ. (Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία), με αποτέλεσμα να δεσμευτεί η φορολογική ενημερότητά τους»!

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ευθύνη αυτή δεν φέρει ούτε ο Δήμος Μαρκόπουλου ούτε βέβαια κανείς άλλος δήμος αφού οι ΟΤΑ είναι υποχρεωμένοι να εφαρμόσουν την εντολή που έχουν λάβει από το υπουργείο Οικονομικών στο πλαίσιο της ικανοποίησης των μνημονιακών υποχρεώσεων της χώρας!

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση του Δήμου Μαρκόπουλου:

Σχόλια