Date2

Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2025 06:25:34

rss

αναζήτηση

makripano

Σπάτα – Αρτέμιδα: Ακραία αντίδραση Δημ. Μάρκου στην κατάθεση ψυχής της Άνν. Ραφτοπούλου (Βίντεο)



Αλλάξτε μέγεθος

dimsimb raft markou

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν στην τελευταία συνεδρίαση (23/4/21) του δημοτικού συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδας όταν η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Άννα Ραφτοπούλου προσπάθησε να τοποθετηθεί στα όσα της είχε καταλογίσει στην προηγούμενη συνεδρίαση (της 29ης Μαρτίου 2021) ο δήμαρχος, Δημήτρης Μάρκου.

Στην προσπάθειά της λοιπόν να εκφράσει την άποψή της η κα Ραφτοπούλου για τα όσα ανέφερε ο κ. Μάρκου, ο δήμαρχος τη διέκοψε τουλάχιστον πέντε ή έξι φορές μέσα στα πρώτα τέσσερα πρώτα λεπτά ενόσω προσπαθούσε να μιλήσει.

Μάλιστα ο κ. Μάρκου χρησιμοποίησε εκφράσεις του τύπου «μπορώ να ανοίγω το μικρόφωνό μου όποτε θέλω», «γι' αυτό κι εσείς θέλετε να γίνετε δήμαρχος μετά από δύο χρόνια για να το ανοίγετε όποτε θέλετε», «είναι βαριά η ήττα για την κα Ραφτοπούλου, δεν μπορεί να την ξεπεράσει», «είναι γνωστό ότι είσαι γελοία», «μετά από δύο χρόνια θα φτιάξουμε μια θέση για να παρκάρεις και το καλάμι το εξάμετρο», «η κυρία έχει κάποια κόμπλεξ που έχασε»

Παρά τον τρόπο που την αντιμετώπισε ο δήμαρχος, η κα Ραφτοπούλου κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία της και ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Σε αυτό τον προεκλογικό πόλεμο λάσπης κύριε Μάρκου, προς την οικογένειά μου και το παιδί μου είμαι ξεκάθαρα το θύμα και όχι ο θύτης όπως χυδαία είπατε στο προηγούμενο διημοτικό συμβούλιο.

Τολμάτε να δείχνετε με το δάχτυλο και να κατηγορείτε για αισχρότητες μια μητέρα παίζοντάς το τί; παντελονάτο αρσενικό;

Κατηγορείτε μία μάννα ότι χρησιμοποίησε με αυτό το χυδαίο τρόπο το παιδί της γι' αυτόν τον συγκεκριμένο λόγο που είπατε;

Ποια άραγε γυναίκα που έχει γεννήσει θα μπορούσε να το έχει κάνει αυτό», ανέφερε σε τρεμάμενη φωνή η κα Ραφτοπούλου.

Και συμπλήρωσε: «Προσπαθείτε εναγωνίως να μεταφέρετε στην πλάτη μου όλα αυτά τα αίσχη που εσείς κάνατε προεκλογικά εις βάρος δικό μου και τους παιδιού μου.

Ξέρετε όμως κάτι; Μου αρκεί που όταν κοιτάζεστε μεταξύ σας, ξέρετε την αλήθεια.

Εάν πάντως, παρ' όλα αυτά κύριε Μάρκου πιστεύετε ότι τα παντελονάτα αρσενικά είναι αυτά, δεν είστε λίγος μόνο για δήμαρχος και λυπάμαι βαθιά».

Υπενθυμίζεται ότι στη συνεδρίαση της 29ης Μαρτίου 2021 ο δήμαρχος Σπάτων- Αρτέμιδας, Δημήτρης Μάρκου με αφορμή την πρόταση του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Αργυρού να παραδώσουν τις έδρες τους οι δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι εξελέγησαν με την παράταξη Ραφτοπούλου αλλά αποχώρησαν από αυτήν, είχε εξαπολύσει μύδρους κατά της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.

Ο κ. Μάρκου είχε αποκαλέσει «παραμύθι και προβοκάτσια με το παιδί» τα όσα υπέστη προεκλογικά η κα Ραφτοπούλου όχι ως υποψήφια αλλά ως μητέρα λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αφήστε τα αυτά. Τα ψέματα και τη προβοκάτσια και τα ψεύτικα προφίλ που γράφανε για το παιδί να τα αφήσετε. Δεν πείθετε κανέναν. Ντροπή σας είναι. Τη διχόνοια που έχετε διασπείρει εσείς στην πόλη δεν την έχει διασπείρει κανένας. Αρκετά λοιπόν», ανέφερε μεταξύ άλλων απευθυνόμενος προς την κα Ραφτοπούλου ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων από τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης.

Εν τω μεταξύ ένα πρόβλημα στον ήχο του μικροφώνου της κας Ραφτοπούλου δεν της επέτρεψε να αντικρούσει τους ισχυρισμούς του δημάρχου ενώ ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Πέτρος Κατσούλης δεν έδειξε να παρεμβαίνει ώστε να ενημερώσει την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης για το πρόβλημα που υπήρχε.

Αντ' αυτού ο κ. Κατσούλης εν μέσω των διαμαρτυριών της κας Ραφτοπούλου και άλλων δημοτικών συμβούλων για τα όσα ισχυρίστηκε ο δήμαρχος, έσπευσε να κλείσει το θέμα που είχε ξεκινήσει από την πρόταση του κ. Αργυρού αφαιρώντας ουσιαστικά τον λόγο από την επικεφαλής της παράταξης ΑΝΑΣΣΑ.

Δείτε στο βίντεο του notioanatolika.gr που ακολουθεί όλα όσα διημείφθησαν για το θέμα αυτό στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδας:

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

 

Σχόλια