Date2

Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024 15:53:02

rss

αναζήτηση

makripano

Δεύτερο το 3ο Νηπιαγωγείο Μαρκοπούλου ανάμεσα σε 244 σχολεία!



Αλλάξτε μέγεθος

marko nipiagog1

Με τη δεύτερη θέση σε δύο κατηγορίες, ανάμεσα σε 244 σχολεία, διακρίθηκε το 3ο Νηπιαγωγείο Μαρκόπουλου, στον Πανελλήνιο Καλλιτεχνικό -Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα: «Νερό, είσαι θησαυρός!», που οργάνωσε το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Τράπεζας Κύπρου «Οίκαδε».


Συγκεκριμένα, κατάφερε να αποσπάσει τη δεύτερη θέση, τόσο στην κατηγορία «Βραβεία Κατασκευών», όσο και στην κατηγορία «Βραβεία Ζωγραφικής/Κολάζ», ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε 244 σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και καλλιτεχνικά εργαστήρια όλης της χώρας, που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό!

Σημειώνεται ότι περισσότερα από 2.500 έργα, ατομικά και ομαδικά, κρίθηκαν από 7μελή επιτροπή, αποτελούμενη από διακεκριμένες στον τομέα τους προσωπικότητες, η οποία ομολόγησε πως το σύνολο των έργων ήταν υψηλού επιπέδου, πλούσια σε φαντασία και δημιουργικότητα, γι' αυτό και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στους μαθητές, όσο και στους εκπαιδευτικούς.

Ο Δήμος Μαρκόπουλου εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήριά του προς το 3ο Νηπιαγωγείο της πόλης (νηπιαγωγούς και μαθητές) για την εξαιρετική θέση που κατάλαβαν!

marko nipiagog2

Η τελετή βράβευσης, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, στη Στοά του Βιβλίου, όπου παρευρέθηκαν ως εκπρόσωποι του Νηπιαγωγείου η Σχολική σύμβουλος της 54ης Περιφέρειας Αν. Αττικής Ελένη Μέλλου, η Προϊσταμένη του 3ου Νηπιαγωγείου Μαρκόπουλου Κόλια Αφροδίτη και η νηπιαγωγός Σόνια Μαυρίδου (φωτό).
Όλα τα βραβευμένα έργα θα εκτίθενται έως και την Πέμπτη, στη Στοά του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα), τις ώρες 10.00 π.μ. - 1.00 μ.μ. και 7.00 μ.μ. - 9.00 μ.μ.

Σχόλια