Date2

Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020 18:44:19

rss

αναζήτηση

makripano

Αυτοί είναι οι πρώτοι 11 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Ανατ. Αττικής του παράταξης Πατούλη!

Αλλάξτε μέγεθος

pat1

Με τη φράση «Είμαστε μία ισχυρή ομάδα και θα δώσουμε τη μάχη ευθύνης μαζί με τους πολίτες, για να κάνουμε μία Νέα Αρχή για την Αττική», ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, παρουσίασε τους πρώτους 50 υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Αττικής της παράταξής του και ανάμεσα σε αυτούς 11 της ανατολικής Αττικής.

Παράλληλα ο κ. Πατούλης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η «δύσκολη», όπως τη χαρακτήρισε, μάχη για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Αττικής θα είναι νικηφόρα.

«Έχουμε τη γνώση, την εμπειρία, την αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα , την καλύτερη ομάδα υποψηφίων και συνεργατών. Το πιο αξιόπιστο κι εφαρμόσιμο πρόγραμμα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Πατούλης υπογράμμισε ότι οι πολίτες όλων των δήμων της Αττικής αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα εξαιτίας της ανικανότητας της σημερινής Διοίκησης η οποία, όπως επισήμανε, «απέτυχε παταγωδώς σε όλους τους τομείς».

«Αποδείχτηκε ανεπαρκής στη διαχείριση όλων των κρίσιμων ζητημάτων. Στήριξε την εκλογή της στο λαϊκισμό και στα ψέματα. Διοίκησε χωρίς σχέδιο και έκανε ακόμη πιο μεγάλα όλα τα προβλήματα, που κληρονόμησε από την προηγούμενη Διοίκηση της Περιφέρειας. Το κακό δεν ξεκίνησε για την Αττική το 2014. Αλλά πολύ πιο πίσω. Απλά το διάστημα 2014-2018 πήγαμε από το κακό, στο χειρότερο» σημείωσε.

Σε αυτό το πλαίσιο και προσδιορίζοντας τις προτεραιότητες του για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής ο υποψήφιος περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική» τόνισε ότι στόχος είναι η Περιφέρεια να συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη, στην αντιμετώπιση της ανεργίας, στη στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας και της μεσαίας τάξης, στην προστασία και έμπρακτη αλληλεγγύη για τις πιο αδύναμες κοινωνικές ομάδες.

«Θα κάνουμε τα πάντα για την ασφάλεια σε όλες τις γειτονιές, για να δώσουμε ευκαιρίες και προοπτικές στους νέους ανθρώπους’ σημείωσε και διαμήνυσε χαρακτηριστικά: « Ήρθε η ώρα της σύγκρουσης και της ανατροπής, με όσα μας πάνε πίσω, με όσα κάνουν δυσκολότερη την καθημερινότητά μας. Ήρθε η ώρα να κάνει η Αττική μια Νέα Αρχή».

Στην ομιλία του ο κ. Πατούλης εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίηση του για την ομάδα των υποψηφίων του, κάνοντας λόγο για ανθρώπους ικανούς, καταξιωμένους «που θα μεταφέρουν το πολιτικό μας μήνυμα και θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο «τον αέρα» της αλλαγής που έρχεται». «Με τη δική τους συστράτευση, με τη δύναμη που μας δίνουν από την πρώτη στιγμή οι πολίτες της Αττικής, είμαι βέβαιος ότι θα νικήσουμε. Ήρθε η ώρα της ανατροπής και της πολιτικής αλλαγής» υπογράμμισε και πρόσθεσε πως πρόκειται για υποψηφίους που καλύπτουν όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Αττικής και διαθέτουν ξεχωριστή αναφορά ο καθένας από αυτούς, στις τοπικές τους κοινωνίες. Από σήμερα κιόλας οι υποψήφιοί μας αποτελούν τους πρεσβευτές μας σε όλη την Αττική» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κ. Πατούλης διαμήνυσε ότι ήρθε η ώρα η Περιφέρεια Αττικής, μαζί με τους πολίτες, να υιοθετήσει ένα νέο, πιο αποτελεσματικό μοντέλο αυτοδιοικητικής διακυβέρνησης και διατύπωσε τη βούληση να συγκεράσει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της Περιφέρειας.

«Ο δρόμος της ευθύνης, της συναίνεσης, της συνεργασίας, της συνεννόησης ήταν αυτός που ακολούθησα όλα αυτά τα χρόνια και τον ίδιο θα ακολουθήσω και στην Περιφέρεια Αττικής. Είμαστε μια ισχυρή ομάδα, που στο άμεσο μέλλον θα γίνει ακόμη πιο ισχυρή. Για να κάνουμε από το Μάιο του 2019, μια Νέα Αρχή για την Αττική» τόνισε κλείνοντας.

Οι πρώτοι 11 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της Ανατολικής Αττικής της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική» είναι οι εξής:

Βλάχου Γεωργία, Οικιακά (Αχαρνές)

Κατσανδρή Αικατερίνη, Ιατρός (Παθολόγος) (Αχαρνές)

Κιούκης Δημήτριος, Επιχειρηματίας (3Β)

Γιαρένης Δημήτριος, Ασφαλιστής (Διόνυσος)

Καρασαρλής Αναστάσιος, Υπάλληλος Τραπέζης (Διόνυσος)

Πέππας Νικόλαος, Οικονομολόγος –Επιχειρηματίας, πρ, Νομαρχιακός Σύμβουλος Αν. Αττικής, πρωταθλητής Ελλάδας στην ξιφασκία με αμαξίδιο (Διόνυσος)

Κουλουβράκη Ιωάννα, Δικηγόρος (Λαυρεωτική)

Στάμου Νικόλαος, Επιχειρηματίας (Κερατέα)

Καρατζάς Γεώργιος, Πολιτικός Μηχανικός (Παλλήνη)

Κατσίκης Δημήτριος, πρώην αντινομάρχης Αν. Αττικής (Σπάτα)

Σύρμας Αγγελής, Αγρότης, πρ. δήμαρχος Αυλώνα (Ωρωπός)

pat2

Επίσης ανακοινώθηκε η εκ νέου συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο των νυν περιφερειακών συμβούλων Φωτεινής Βρύνα, στην περιφερειακή ενότητα Βόρειου Τομέα και Γιώργου Βλάχου στην περιφερειακή ενότητα Κεντρικού Τομέα.

Στις υπόλοιπες περιφερειακές ενότητες ανακοινώθηκαν τα εξής ονόματα:

Βόρειος Τομέας Αθηνών

Σιδέρης Ιωάννης, Εκδότης,

Λαδόπουλος Θρασύβουλος, Πληροφορική / Επικοινωνία

Σαντοριναίος Νικόλαος, Δ. Υπάλληλος

Βάρσου Μαργαρίτα, Ιδιωτική Υπάλληλος

Κεφαλογιάννη Λουκία, Ιδιωτική Υπάλληλος

Ψυχόπαιδας Λεωνίδας, Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Κοσμάς Δημήτριος, Οικονομολόγος

Κεχρής Ιωάννης, Ιατρός

Δουνδουλάκη Ελένη, Καλλιτέχνης

Ευσταθόπουλος Σπυρίδων, Συντ/χος Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Ζαννή Ασημίνα, Υπάλληλος Ακαδημίας Αθηνών

Δυτική Αττική

Πέππας Χρήστος, Χημικός Μηχανικός, Στέλχ. Επιχ. 

Δυτικός Τομέας Αθηνών

Μουλιάτος Δημήτριος, Έμπορος

Σπυρακόπουλος Ιωάννης, Ιατρός (Παθολόγος)

Κανελλόπουλος Δημήτριος, Δικηγόρος

Οφθαλμίδης Παναγιώτης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΕΛΠΕ

Κεντρικός Τομέας Αθηνών
 
Αγγελόπουλος Γεώργιος, Εργαζόμενος στην Ο.ΣΥ Α.Ε.

Δημόπουλος Γεώργιος, Δ.Σ. Δ. Αθηναίων Πρ. Αντιδήμαρχος Πρόεδρος Ένωσης Ελλήνων Χημικών

Λογοθέτης Κίμων, Εκπαιδευτής Οδηγών

Μητριάνου Ιουλία, Επιχειρηματίας

Μωραϊτάκης Γεώργιος, Ελεύθερος Επαγγελματίας

Κοκόσης Ευάγγελος, Ιδ. Υπάλληλος

Κουρή Μαρία, Ιατρός, Δ.Σ. Δήμου Ηλιούπολης

Νότιος Τομέας Αθηνών

Αλαφογιάννη Μαρία, Εργοδηγός

Κοκκώνης Παναγιώτης, Ιατρός

Πασβαντίδης Χαράλαμπος, Οικονομολόγος

Μπούλιας Ελευθέριος, Φυσικός

Νάνου Δήμητρα, Δικηγόρος

Γιάνναρος Θεόδωρος, Μοριακός Βιολόγος / Γενετιστής

Τζιγκουνάκης Χαράλαμπος, Αντιστράτηγος εν αποστρατεία

Πειραιάς

Ευθυμιάδης Μιχαήλ, Επιχειρηματίας

Μονέος Νικόλαος, Έμπορος

Αντωνάκου Σταυρούλα, Αθλήτρια, πρ, Βουλευτής

Βοϊδονικόλας Σταύρος, Απ. Αξιωματικός Λιμενικού

Γαλανός Νικόλαος, Πρ. Βουλευτής Και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής

Γιαννακάκου Ευαγγελία, Οδοντίατρος

Ευσταθόπουλος Σαράντος, Μαθηματικός, Εκδότης PIRAEUS PRESS

pat3

Σχόλια