Date2

Σάββατο, 5 Ιουλίου 2025 20:25:29

rss

αναζήτηση

makripano

Στα χέρια ξένων επενδυτών το «ξενοδοχείο του Κοσκωτά» στην Αλθέα Κορωπίου (Συνέντευξη Διον. Μαυράκη)



Αλλάξτε μέγεθος

althea koskotas

Στις εξελίξεις στην αγορά ακινήτων αλλά και στη δημιουργία μιας σύγχρονης ξενοδοχειακής μονάδας στην Αλθέα Κορωπίου όπου βρίσκεται το... κουφάρι του αποκαλούμενου και «ξενοδοχείου του Κοσκωτά» αναφέρθηκε με συνέντευξή του στον planetwebradio.gr ο σύμβουλος ακινήτων και ιδιοκτήτης Remax Λαγονησίου, Διονύσης Μαυράκης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ανατολικά» και στον Κώστα Τσαπάκης ο κ. Μαυράκης ανέφερε ότι πρόσφατα πέρασε στα χέρια ξένων επενδυτών το ξενοδοχείο – φάντασμα στην Αλθέα και ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες ώστε επιτέλους να λειτουργήσει αλλάζοντας εντελώς την όψη της περιοχής.

Παράλληλα ο κ. Μαυράκης ανέφερε ότι η μεγάλη επένδυση του Ελληνικού αλλάζει τη φυσιογνωμία της αγοράς σε όλη την περιοχή από την Αγία Μαρίνα Κορωπίου έως και το Σούνιο.

Τόνισε ότι τα τελευταία δύο χρόνια, λόγω της πανδημίας, η κινητικότητα στην περιοχή αυτή είχε μειωθεί κατά 40% περίπου όμως πλέον έχει ξεκινήσει η ανάκαμψη με τις τιμές να ξεπερνούν κατά πολύ τις δυνατότητες του βαλαντίου ενός μέσου πολίτη.

Πάντως ο σύμβουλος ακινήτων και ιδιοκτήτης της Remax Λαγονησίου εξήγησε τους λόγους για τους οποίους παρουσιάστηκε κάμψη στη διάρκεια της πανδημίας ενώ συ,πλήρωσε ότι η επέκταση του Προαστιακού και προς τη Ραφήνα δημιουργεί συνθήκες ανάπτυξης – σε ό,τι αφορά την αγορά ακινήτων – και στις περιοχές των Δήμων Παλλήνης και Ραφήνας – Πικερμίου.

Υπογράμμισε δε ότι το AirBnB έχει αλλάξει τα δεδομένα σε ό,τι αφορά τα ενοίκια σε όλες τις περιοχές της Νοτιοανατολικής Αττικής.

Ακούστε παρακάτω την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του κ. Διονύση Μαυράκη στον planetwebradio.gr:

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

Σχόλια