Date2

Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 13:39:44

rss

αναζήτηση

makripano

Τέλος στο «ειδύλλιο» Δούρου – Φιλίππου;



Αλλάξτε μέγεθος

dour fil telos

Πρόβλημα στις σχέσεις Ρένας Δούρου – Πέτρου Φιλίππου φαίνεται ότι υπάρχει τις τελευταίες ημέρες με αποτέλεσμα ο νέος αντιπεριφερειάρχης να νιώθει ιδιαίτερα άβολα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr οι οποίες προέρχονται από αυτοδιοικητικούς παράγοντες της ανατολικής Αττικής, ο κ. Φιλίππου απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από το περιβάλλον της νέας περιφερειάρχη. Μάλιστα υπάρχουν φορές που δεν του σηκώνει ούτε το τηλέφωνο.

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις με το περιβάλλον της κ. Δούρου υποστηρίζουν ότι «η Ρένα είναι υποχρεωμένη να φτιάξει τον δικό της μηχανισμό ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει από την 1η Σεπτέμβρη και τα οποία ήδη γνωρίζει».

Και το ερώτημα που τίθεται βέβαια είναι ποιος στην ανατολική Αττική θα μπορούσε να γνωρίζει καλύτερα από έναν από τους πλέον έμπειρους αυτοδιοικητικούς που υπηρέτησε τον χώρο επί σειρά δεκαετιών και μάλιστα με επιτυχία, όπως είναι ο – ακόμη – δήμαρχος Σαρωνικού.

Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι στην Κουμουνδούρου (στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή) οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η Ρένα Δούρου δεν είχε λόγο στον ορισμό των αντιπεριφερειαρχών και αυτό τον έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα, κυρίως μετά τη νίκη της.

Τώρα λοιπόν που είναι… καβάλα στ’ άλογο φτιάχνει τη δική της ομάδα για να διαχειριστεί τα προβλήματα όπως αυτή επιθυμεί και όχι όπως, ενδεχομένως, θα της επιβάλλεται από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και βέβαια η ομάδα αυτή φαίνεται ότι θα αποτελέσει τη… μαγιά για την επόμενη κίνηση της κ. Δούρου όταν θα έλθει το πλήρωμα του χρόνου. Μια κίνηση που έχει να κάνει με την επάνοδό της στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Το ερώτημα που τίθεται όμως είναι πού θα βρει εμπειρότερους γνώστες της πραγματικότητας της ανατολικής Αττικής από τον Πέτρο Φιλίππου.

Σχόλια