Date2

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 04:51:04

rss

αναζήτηση

makripano

Ρελάνς υπέρ… Σγουρού από τη ΝΔ με Κουμουτσάκο υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής!



Αλλάξτε μέγεθος

sgouros koumoutsakos

Ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος θα στηριχτεί από τη Νέα Δημοκρατία ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής.

Τη σχετική αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος Σωτήρης Σταθόπουλος μέσω του real.gr και προέκυψε, όπως αναφέρει, μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν στο «γαλάζιο» στρατόπεδο για την υποψηφιότητα Σγουρού αλλά και την άρνηση του Ανδρέα Παχατουρίδη να αφήσει τον Δήμο Περιστερίου και για την οποία ενημέρωσε τον πρωθυπουργό Αντώνη σαμαρά το μεσημέρι της Τρίτης!

«Η συμφωνία έκλεισε στο Στρασβούργο που ήταν τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ.» αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Αντώνης Σαμαράς ενημερώθηκε από τους στενούς του συνεργάτες και λίγο αργότερα «κλείδωσε» η συμφωνία με τον κ. Κουμουτσάκο ο οποίος είχε εκλεγεί από τους συναδέλφους του ως ο καλύτερος ευρωβουλευτής του 2013 στον τομέα των μεταφορών.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρώτες πληροφορίες που φθάνουν στο notioanatolika.gr από την Αττική αναφέρουν ότι υπάρχει έντονη δυσφορία και για την υποψηφιότητα του κ. Κουμουτσάκου και ουσιαστικά οι νεοδημοκράτες της μεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας καθόλου ικανοποιημένοι δεν είναι από τη... λύση αυτή.

«Δίνουν πάτημα στον Σγουρό να κινηθεί πιο άνετα και να περάσει στον δεύτερο γύρο όπου θα μας υποχρεώσουν θέλοντας και μη να τον ψηφίσουμε αφού απέναντί του θα έχει την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου» παρατήρησαν στο notioanatolika.gr τοπικά «γαλάζια» στελέχη.

Και πρόσθεσαν: «Έτσι θα καταστήσουν και πάλι τον Σγουρό απόλυτο κυρίαρχο του παιχνιδιού αφήνοντας τα στελέχη της ΝΔ σε επίπεδο περιφέρειας εκτός... νυμφώνος».

Σχόλια