Date2

Κυριακή, 19 Μαΐου 2024 10:19:44

rss

αναζήτηση

makripano

Στο Λαγονήσι χτύπησε δυνατά η καρδιά της γενικής γυμναστικής! (Φωτός)Αλλάξτε μέγεθος

saron gimn1

Αθλητισμός, χαρά, νιάτα, ομορφιά, χορός, μουσική πλημμύρισαν το κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Κακλαμανάκης» στο ετήσιο 5ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής, του Αθλητικού Ομίλου Λαγονησίου στον Δήμο Σαρωνικού.

Μια ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση, η οποία μετρά ήδη 5 χρόνια και αποτελεί πλέον θεσμό όχι μόνο για τα Καλύβια και τον Δήμο Σαρωνικού αλλά για την ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων και όχι μόνο, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή.

Πλήθος κόσμου συνέρευσε από νωρίς για να απολαύσει τους αθλητές και αθλήτριες από τον Δήμο Σαρωνικού και όλη την Αττική.

Επρόκειτο για μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση, η οποία συγκέντρωσε το ενδιαφέρον γυμναστικών συλλόγων και αθλητών από όλη την Αττική.

Προπονητές και μαθητές παρουσίασαν στο κοινό από ένα πεντάλεπτης διάρκειας περίπου ολοκληρωμένο πρόγραμμα γυμναστικής, συνοδευόμενο από μουσική, χορό και πολύχρωμα κοστούμια. Οι συμμετέχοντες ήταν όλων των ηλικιών, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η γυμναστική δεν έχει ηλικία!

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης ανέφερε: «Πρόκειται για ένα σημαντικότατο event το οποίο λαμβάνει χώρα στον Δήμο μας, εδώ και πέντε χρόνια. Το απολαμβάνουμε κάθε χρονιά και είμαστε σίγουροι ότι και απόψε θα το απολαύσουμε όλοι μαζί και κάθε χρόνο γίνεται καλύτερο και πιο εντυπωσιακό. Είναι πολύ σημαντική η δουλειά που κάνουν οι Γυμναστικοί Σύλλογοι και στον Δήμο μας αλλά και σε όλη την Αττική, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο διεξόδους άθλησης και ψυχαγωγίας στα παιδιά μας. Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Λαγονησίου και την Πρόεδρο την κα Άτζυ Προκόπη Σπονδυλίδη για την εξαιρετική δουλειά τους, όχι μόνο για την αποψινή εκδήλωση αλλά για τη δουλειά όλων αυτών των ετών που υπάρχει ο Α.Ο.Λ. και για όλα αυτά που θα συνεχίσει να προσφέρει».

Ιδιαίτερο τόνο στην εκδήλωση, έδωσε ο αγαπημένος παρουσιαστής- τραγουδιστής Γιώργος Λιανός, ο οποίος δέχτηκε τις θερμές ευχαριστίες του δημάρχου, καθώς η ανταπόκρισή του στο κάλεσμα της παρουσίασης υπήρξε άμεση και αφιλοκερδής.

Τη διοργάνωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, εκτός του δημάρχου Σαρωνικού Γιώργου Σωφρόνη, ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Σπύρος Δημητρίου, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.

Οι Σύλλογοι και τα Σωματεία που έλαβαν μέρος με τις ομάδες τους, κατά σειρά εμφάνισης, ήταν ο οικοδεσπότης Αθλητικός Όμιλος Λαγονησίου, Ολυμπιακή Φλόγα Αχαρνών, Α.Σ. Παιανίας «Κτησιφών», Ελληνοαγγλική Αγωγή – Δήμος Ηρακλείου, Δήμος Μαρκοπούλου – Ν.Π.Δ. Δ. Βραυρώνιος, Αδάμας Α.Σ. Μεταμόρφωσης, Πνοή Μοσχάτου, Α.Π.Ε. Γιτάνη, Ο.Α. Λαυρίου, Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Καλυβίων, Α.Ε.Σ.Α.Φ. Κούρος και Φιλογυμναστικός Όμιλος Κότινος.

saron gimn2

saron gimn3

saron gimn4

saron gimn5

Σχόλια