Date2

Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024 04:15:28

rss

αναζήτηση

makripano

Καταδικασμένοι να «μεταναστεύουν» οι αθλούμενοι στίβου σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη (Συνέντευξη)



Αλλάξτε μέγεθος

aerial 2

Μια μεγάλη έλλειψη για τον αθλητισμό και τη νεολαία του Δήμου Μαρκοπούλου, έρχεται για μια ακόμη φορά στο προσκήνιο, καταδεικνύοντας αδιαφορία και κωλυσιεργίες της δημοτικής και περιφερειακής αρχής.

Την έλλειψη επεσήμανε με συνέντευξή του στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό planetwebradio.gr ένας διακεκριμένος επιστήμονας του αθλητικού χώρου και σημαίνον στέλεχος της τοπικής κοινωνίας ο πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού του ΑΠΘ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Πανεπιστήμιο Νορθάμπρια του Νιούκαστλ, επάνω στη Διοίκηση του Αθλητισμού και το Αθλητικό Marketing, Σπύρος Δράκος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Εντός Λεκανοπεδίου» και στον Κώστα Τσαπάκη ο κ. Δράκος επεσήμανε την ανυπαρξία ταρτάν στίβου στο δημοτικό στάδιο του Μαρκοπούλου παρά το γεγονός ότι σε διάφορα χρονικά διαστήματα είχε εγκριθεί σχετικό κονδύλι για τη δημιουργία του, χωρίς όμως ποτέ να υλοποιηθεί το σχετικό έργο.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, συμπλήρωσε ο κ. Δράκος, μεγάλος αριθμός αθλουμένων του στίβου να «μεταναστεύει» από τη συγκεκριμένη περιοχή στο Κορωπί, την Κερατέα ή ακόμη και τα Σπάτα για να μπορεί να προπονείται.

Ο διακεκριμένος επιστήμονας εξήγησε τί ακριβώς έχει συμβεί μέχρι σήμερα αλλά και γιατί μια αναγκαιότητα πλήθους πολιτών του Μαρκοπούλου και του Πόρτο Ράφτη παραπέμπεται διαρκώς στις καλένδες, κάτι που έχει συνέπειες για τον τοπικό κλασικό αθλητισμό που ανθεί σε άλλες περιοχές της Νοτιοανατολικής Αττικής.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα όσο και αποκαλυπτική συνέντευξη του Σπύρου Δράκου στον planetwebradio.gr:

 

      Ακολουθήστε μας και στο twitter!     

Σχόλια