Date2

Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023 20:01:56

rss

αναζήτηση

makripano

Αστυνομικός από ασήμι του Α.Γ.Σ. Κορωπίου - Ελληνικός Πυρσός στο Τμήμα Αλλοδαπών Λαυρίου!



Αλλάξτε μέγεθος

2kes

Τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο αστυνομικός Μιχάλης Κεσίδης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία του δυναμικού αυτού αθλήματος στις 16 και 17 Δεκεμβρίου 2017 στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης.

Ο Μιχάλης Κεσίδης αγωνίστηκε στην Α' κατηγορία αντρών Low Kicks-81 κιλών, με προπονητή τον Νίκο Ανέστη, με τα χρώματα του Α.Γ.Σ. Κορωπίου - Ελληνικός Πυρσός.

Με τη νίκη του αυτή κατάφερε να έρθει πιο κοντά στην εκπλήρωση του μεγάλου ονείρου του που είναι να αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας και να εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε διεθνείς αγώνες.

Σημειώνεται ότι ο... ασημένιος αστυνομικός υπηρετεί στο Τμήμα Αλλοδαπών Λαυρίου.

Ο β' αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Ηλίας Βρέντας σε μήνυμά τους προς τον συνάδελφό του επεσήμανε: «Μιχάλη πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία σου!!! Σου εύχομαι ολόψυχα να κανείς το όνειρο σου πραγματικότητα και να συνεχίσεις να μας κάνεις υπερήφανους με τις επιτυχίες σου, τόσο την Υπηρεσία σου το Τμήμα Αλλοδαπών Λαυρίου όσο και όλους εμάς φίλους και συνάδελφους σου και κατ’ επέκταση όλη την Ελληνική Αστυνομία».

Σχόλια