Date2

Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 11:51:13

rss

αναζήτηση

makripano

Η ευγενής και απλή Γεωργία



Αλλάξτε μέγεθος

martinou evgenis

Σίγουρα δεν έχει τη στόφα του πολιτικού όπως τον έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα, η Γεωργία Μαρτίνου.

Και αυτός είναι ίσως ο λόγος που κερδίζει διαρκώς τις εντυπώσεις όπως συνέβη και στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Η βουλευτής Αττικής προτίμησε να μείνει μακριά από τις πρώτες σειρές των «επισήμων» στις ομιλίες του Αντώνη Σαμαρά. Καθισμένη στα... ορεινά ανάμεσα σε απλούς συνέδρους, συζητούσε μαζί τους ενώ παράλληλα έδινε και τον τόνο στις εκδηλώσεις επιδοκιμασίας των όσων έλεγε ο πρόεδρος του κόμματος.

Κορυφαίο περιστατικό; Πλησίασε κυρία και ακούστηκε να λέει: «Καλημέρα, χίλια συγνώμη για χθες». Ξαφνιασμένη η γυναίκα ρώτησε γιατί η βουλευτίνα της ζητά συγνώμη. «Δεν θυμάστε που μου κάνατε νόημα χθες να έρθω να καθίσω κοντά σας αλλά επειδή είχε τόσο κόσμο δεν τα κατάφερα;» απάντησε ρωτώντας η κ. Μαρτίνου.

«Έχεις δίκιο παιδί μου αλλά δεν πειράζει» ανταπάντησε η γυναίκα με έκδηλη την ικανοποίηση στο πρόσωπό της αφού η Γεωργία – όπως την αποκαλούν απλά όσοι τη γνωρίζουν – δεν την ξέχασε.

Πάντως και στο Συνέδριο η κ. Μαρτίνου κέρδισε τις εντυπώσεις με την απλότητά και την ευγένειά της και αυτό είχαν να το λένε όλοι.

Δεν είναι τυχαία η αναφορά στο πρόσωπό της παλιάς «καραβάνας» της πολιτικής: «Αν η πολιτική και οι πολιτικοί εκφράζονταν όπως η Γεωργία, όλα θα ήταν καλύτερα και στην πολιτική και στους πολιτικούς»

Σχόλια